Lot: 1

Güncel Fiyat: 5.000 TL Açılış Fiyatı: 5.000 TL Tahmini: TL Lot Sizde Değil Lot Sizde

DE MARZI

LIDO Özel Cam Üfleme, 18K Altın Uçlu Dolma Kalem De Marzı dolma kalemleri her biri elde cam üfleme tekniği ile yapılır. Cam yüzeyden dolayı dolma kalem elde yumuşak bir şekilde uzanır. Cam üfleyici, her bir parçayı geleneksel sanat kurallarına göre ayrı ayrı üretir. Böylelikle her dolma kalem özeldir ve tekdir. İnce işlenmiş masif altının ucu, pürüzsüz bir mürekkep akışı sağlar ve yazı yazmak için mükemmel bir şekilde uygundur. De Marzı harika, eşsiz bir hediyedir. Koleksiyonun klasik kaleminin adı Lido. Kalemin ağızdan üflenen ucunda birbirine eriyen ve spiral olarak birbiriyle buluşan mavi ve beyaz çizgileri vardır. Kobalt mavisi cam uzun bir geleneğe sahiptir ve Murano'da çok sık kullanılmaktadır.

- TL
Pey Ver Lot Sizde Peyiniz iletildi
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • Canlı müzayede tamamlanmıştır. İlginiz için teşekkür ederiz.
  •  
  • Lotlar
  • Kazandıklarım
  • DE MARZI-LIDO Özel Cam Üfleme, 18K Altın Uçlu Dolma Kalem 
De Marzı dolma kalemleri her biri elde cam üfleme tekniği ile yapılır. Cam yüzeyden dolayı dolma kalem elde yumuşak bir şekilde uzanır. Cam üfleyici, her bir parçayı geleneksel sanat kurallarına göre ayrı ayrı üretir. Böylelikle her dolma kalem özeldir ve tekdir.  İnce işlenmiş masif altının ucu, pürüzsüz bir mürekkep akışı sağlar ve yazı yazmak için mükemmel bir şekilde uygundur. De Marzı harika, eşsiz bir hediyedir.
Koleksiyonun klasik kaleminin adı Lido. Kalemin ağızdan üflenen ucunda birbirine eriyen ve spiral olarak birbiriyle buluşan mavi ve beyaz çizgileri vardır. Kobalt mavisi cam uzun bir geleneğe sahiptir ve Murano'da çok sık kullanılmaktadır.

    Lot No: 1

    Lot: 1

    DE MARZI-LIDO Özel Cam Üfleme, 18K Altın Uçlu Dolma Kalem De Marzı dolma kalemleri her biri elde cam üfleme tekniği ile yapılır. Cam yüzeyden dolayı dolma kalem elde yumuşak bir şekilde uzanır. Cam üfleyici, her bir parçayı geleneksel sanat kurallarına göre ayrı ayrı üretir. Böylelikle her dolma kalem özeldir ve tekdir. İnce işlenmiş masif altının ucu, pürüzsüz bir mürekkep akışı sağlar ve yazı yazmak için mükemmel bir şekilde uygundur. De Marzı harika, eşsiz bir hediyedir. Koleksiyonun klasik kaleminin adı Lido. Kalemin ağızdan üflenen ucunda birbirine eriyen ve spiral olarak birbiriyle buluşan mavi ve beyaz çizgileri vardır. Kobalt mavisi cam uzun bir geleneğe sahiptir ve Murano'da çok sık kullanılmaktadır.

    TLSatıldı
  • DE MARZI-PERLA Özel Cam Üfleme, 18K Altın Uçlu Dolma Kalem De Marzı dolma kalemleri her biri elde cam üfleme tekniği ile yapılır. Cam yüzeyden dolayı dolma kalem elde yumuşak bir şekilde uzanır. Cam üfleyici, her bir parçayı geleneksel sanat kurallarına göre ayrı ayrı üretir. Böylelikle her dolma kalem özeldir ve tekdir.  İnce işlenmiş masif altının ucu, pürüzsüz bir mürekkep akışı sağlar ve yazı yazmak için mükemmel bir şekilde uygundur. De Marzı harika, eşsiz bir hediyedir.
Perla, inciye kıyasla ipeksi parlaklığa sahip bir yüzeye sahiptir. Renkleri fildişinden turuncuya değişen ince sallanan çizgiler ve gölgelerle donatılmıştır.

    Lot No: 2

    Lot: 2

    DE MARZI-PERLA Özel Cam Üfleme, 18K Altın Uçlu Dolma Kalem De Marzı dolma kalemleri her biri elde cam üfleme tekniği ile yapılır. Cam yüzeyden dolayı dolma kalem elde yumuşak bir şekilde uzanır. Cam üfleyici, her bir parçayı geleneksel sanat kurallarına göre ayrı ayrı üretir. Böylelikle her dolma kalem özeldir ve tekdir. İnce işlenmiş masif altının ucu, pürüzsüz bir mürekkep akışı sağlar ve yazı yazmak için mükemmel bir şekilde uygundur. De Marzı harika, eşsiz bir hediyedir. Perla, inciye kıyasla ipeksi parlaklığa sahip bir yüzeye sahiptir. Renkleri fildişinden turuncuya değişen ince sallanan çizgiler ve gölgelerle donatılmıştır.

    TLSatıldı
  • FERRARİ DA VARESE-CONICA Som Gümüş Som Gümüş Dolma,Tükenmez ve Kurşun Kalem Seti Conica modeli zarif, narin hatlıdır. Som gümüşten olan kalemler, narin eşkenar dörtgen desene sahiptir. Kalem setinde tükenmez ve kurşun kalemi döner başlıklıdır.

    Lot No: 3

    Lot: 3

    FERRARİ DA VARESE-CONICA Som Gümüş Som Gümüş Dolma,Tükenmez ve Kurşun Kalem Seti Conica modeli zarif, narin hatlıdır. Som gümüşten olan kalemler, narin eşkenar dörtgen desene sahiptir. Kalem setinde tükenmez ve kurşun kalemi döner başlıklıdır.

    TLSatıldı
  • FERRARİ DA VARESE-LADY CLASSICA Turkuaz Cap Cabochonlu, Som Gümüş Tükenmez Kalem Her yönden klasik olan Lady Classica Gümüş kalemler, kadınlar için özel olarak tasarlanmıştır. Küçültülmüş boyutları nedeniyle daha küçük hassas ellere daha iyi otururlar.

    Lot No: 4

    Lot: 4

    FERRARİ DA VARESE-LADY CLASSICA Turkuaz Cap Cabochonlu, Som Gümüş Tükenmez Kalem Her yönden klasik olan Lady Classica Gümüş kalemler, kadınlar için özel olarak tasarlanmıştır. Küçültülmüş boyutları nedeniyle daha küçük hassas ellere daha iyi otururlar.

    TLSatıldı
  • FERRARİ DA VARESE-LADY CLASSICA Mercan Cap Cabochonlu, Som Gümüş Tükenmez Kalem Her yönden klasik olan Lady Classica Gümüş kalemler, kadınlar için özel olarak tasarlanmıştır. Küçültülmüş boyutları nedeniyle daha küçük hassas ellere daha iyi otururlar.

    Lot No: 5

    Lot: 5

    FERRARİ DA VARESE-LADY CLASSICA Mercan Cap Cabochonlu, Som Gümüş Tükenmez Kalem Her yönden klasik olan Lady Classica Gümüş kalemler, kadınlar için özel olarak tasarlanmıştır. Küçültülmüş boyutları nedeniyle daha küçük hassas ellere daha iyi otururlar.

    TLSatıldı
  • FERRARİ DA VARESE-LADY CLASSICA Lapis Lazuli Cap Cabochonlu, Som Gümüş Tükenmez Kalem Her yönden klasik olan Lady Classica Gümüş kalemler, kadınlar için özel olarak tasarlanmıştır. Küçültülmüş boyutları nedeniyle daha küçük hassas ellere daha iyi otururlar.

    Lot No: 6

    Lot: 6

    FERRARİ DA VARESE-LADY CLASSICA Lapis Lazuli Cap Cabochonlu, Som Gümüş Tükenmez Kalem Her yönden klasik olan Lady Classica Gümüş kalemler, kadınlar için özel olarak tasarlanmıştır. Küçültülmüş boyutları nedeniyle daha küçük hassas ellere daha iyi otururlar.

    TLSatıldı
  • FERRARİ DA VARESE-SAVANT Som Gümüş Tükenmez Kalem İtalyan Varese zanaatkarlarından Ferrari,  som gümüş üzerine, lazer kullanarak yaratılan şeritlerle uyumlu ve sağlam bir his yaratıyor.  Kalem sağlam bir gümüş gövdeyle başlar. Bu som gümüş gövdeye cila kaplaması yapılmıştır.

    Lot No: 7

    Lot: 7

    FERRARİ DA VARESE-SAVANT Som Gümüş Tükenmez Kalem İtalyan Varese zanaatkarlarından Ferrari, som gümüş üzerine, lazer kullanarak yaratılan şeritlerle uyumlu ve sağlam bir his yaratıyor. Kalem sağlam bir gümüş gövdeyle başlar. Bu som gümüş gövdeye cila kaplaması yapılmıştır.

    TLSatıldı
  • FERRARİ DA VARESE-SAVANT Som Gümüş Tükenmez Kalem ve Dolma Kalem Seti İtalyan Varese zanaatkarlarından Ferrari,  som gümüş üzerine, Roma tapınağındaki sutunlardan esinlenerek biçim verilen şeritlerle uyumlu ve sağlam bir his yaratıyor.  Kalem sağlam bir gümüş gövdeyle başlar. Bu som gümüş gövdeye cila kaplaması yapılmıştır.

    Lot No: 8

    Lot: 8

    FERRARİ DA VARESE-SAVANT Som Gümüş Tükenmez Kalem ve Dolma Kalem Seti İtalyan Varese zanaatkarlarından Ferrari, som gümüş üzerine, Roma tapınağındaki sutunlardan esinlenerek biçim verilen şeritlerle uyumlu ve sağlam bir his yaratıyor. Kalem sağlam bir gümüş gövdeyle başlar. Bu som gümüş gövdeye cila kaplaması yapılmıştır.

    TLSatıldı
  • FERRARİ DA VARESE-SAVANT Som Gümüş Tükenmez Kalem ve Kurşun Kalem Seti İtalyan Varese zanaatkarlarından Ferrari,  som gümüş üzerine, Roma tapınağındaki sutunlardan esinlenerek biçim verilen şeritlerle uyumlu ve sağlam bir his yaratıyor.  Kalem sağlam bir gümüş gövdeyle başlar. Bu som gümüş gövdeye cila kaplaması yapılmıştır.

    Lot No: 9

    Lot: 9

    FERRARİ DA VARESE-SAVANT Som Gümüş Tükenmez Kalem ve Kurşun Kalem Seti İtalyan Varese zanaatkarlarından Ferrari, som gümüş üzerine, Roma tapınağındaki sutunlardan esinlenerek biçim verilen şeritlerle uyumlu ve sağlam bir his yaratıyor. Kalem sağlam bir gümüş gövdeyle başlar. Bu som gümüş gövdeye cila kaplaması yapılmıştır.

    TLSatıldı
  • FERRARİ DA VARESE-SAVANT Som Gümüş Üzeri Altın Kaplama Tükenmez Kalem ve Kurşun Kalem Seti İtalyan Varese zanaatkarlarından Ferrari,  som gümüş üzerine altın kaplamadı. Roma tapınağındaki sutunlardan esinlenerek biçim verilen şeritlerle uyumlu ve sağlam bir his yaratıyor.  Kalem sağlam bir gümüş gövdeyle başlar. Bu som gümüş gövdeye cila kaplaması yapılmıştır.

    Lot No: 10

    Lot: 10

    FERRARİ DA VARESE-SAVANT Som Gümüş Üzeri Altın Kaplama Tükenmez Kalem ve Kurşun Kalem Seti İtalyan Varese zanaatkarlarından Ferrari, som gümüş üzerine altın kaplamadı. Roma tapınağındaki sutunlardan esinlenerek biçim verilen şeritlerle uyumlu ve sağlam bir his yaratıyor. Kalem sağlam bir gümüş gövdeyle başlar. Bu som gümüş gövdeye cila kaplaması yapılmıştır.

    TLSatıldı
  • FERRARİ DA VARESE-CIGNO Som Gümüş Kurşun Kalem ve Tükenmez Kalem Seti Cigno (İtalyanca'daki "kuğu", o kuşun anımsatan nezaketinden dolayı) kesinlikle modern tekniklerin ve geleneksel som gümüş işçiliğinin en iyi birleşimidir. Cigno Parlak Gümüş Kalem, daha iyi bir tutuş ve muazzam bir tasarım için dalgalanan şekli ve eşmerkezli daireleri olan abartılı, modern ve zarif bir kalemdir.

    Lot No: 11

    Lot: 11

    FERRARİ DA VARESE-CIGNO Som Gümüş Kurşun Kalem ve Tükenmez Kalem Seti Cigno (İtalyanca'daki "kuğu", o kuşun anımsatan nezaketinden dolayı) kesinlikle modern tekniklerin ve geleneksel som gümüş işçiliğinin en iyi birleşimidir. Cigno Parlak Gümüş Kalem, daha iyi bir tutuş ve muazzam bir tasarım için dalgalanan şekli ve eşmerkezli daireleri olan abartılı, modern ve zarif bir kalemdir.

    TLSatıldı
  • FERRARİ DA VARESE-CIGNO Som Gümüş Tükenmez Kalem Cigno (İtalyanca'daki "kuğu", o kuşun anımsatan nezaketinden dolayı) kesinlikle modern tekniklerin ve geleneksel som gümüş işçiliğinin en iyi birleşimidir. Cigno Parlak Gümüş Kalem, daha iyi bir tutuş ve muazzam bir tasarım için dalgalanan şekli ve eşmerkezli daireleri olan abartılı, modern ve zarif bir kalemdir.

    Lot No: 12

    Lot: 12

    FERRARİ DA VARESE-CIGNO Som Gümüş Tükenmez Kalem Cigno (İtalyanca'daki "kuğu", o kuşun anımsatan nezaketinden dolayı) kesinlikle modern tekniklerin ve geleneksel som gümüş işçiliğinin en iyi birleşimidir. Cigno Parlak Gümüş Kalem, daha iyi bir tutuş ve muazzam bir tasarım için dalgalanan şekli ve eşmerkezli daireleri olan abartılı, modern ve zarif bir kalemdir.

    TLSatıldı
  • FERRARİ DA VARESE-CIGNO Som Gümüş Dolma Kalem Cigno (İtalyanca'daki "kuğu", o kuşun anımsatan nezaketinden dolayı) kesinlikle modern tekniklerin ve geleneksel som gümüş işçiliğinin en iyi birleşimidir. Cigno Parlak Gümüş Kalem, daha iyi bir tutuş ve muazzam bir tasarım için dalgalanan şekli ve eşmerkezli daireleri olan abartılı, modern ve zarif bir kalemdir.

    Lot No: 13

    Lot: 13

    FERRARİ DA VARESE-CIGNO Som Gümüş Dolma Kalem Cigno (İtalyanca'daki "kuğu", o kuşun anımsatan nezaketinden dolayı) kesinlikle modern tekniklerin ve geleneksel som gümüş işçiliğinin en iyi birleşimidir. Cigno Parlak Gümüş Kalem, daha iyi bir tutuş ve muazzam bir tasarım için dalgalanan şekli ve eşmerkezli daireleri olan abartılı, modern ve zarif bir kalemdir.

    TLSatıldı
  • FERRARİ DA VARESE-CLESSIDRA 18 Ayar altın uçlu, Som Gümüş Dolma Kalem Bu şekil şüphesiz bize zamanı ölçmek için geliştirilen ilk aletlerden biri olan antik "klepsidra" ya da kum saatini (= kum saati) hatırlatacaktır. Bir kum saati gibi, kalem bir masanın üzerinde dikey olarak durabilir. Ferrari da Varese Clessidra'nın şekli, yazı gerecinin oluşturğu zorlu ve modern bir endüstriyel sürecin sonucudur. Parlatılmış saf gümüş, kaleme modern bir görünüm kazandırır. Bu eşsiz güzellikteki kalem som gümüşten olup, 18 ayar altın uca sahiptir18 ayar altın uç ve uç bloğu çok özeldir ve çapı yalnızca 5 mm'dir.

    Lot No: 14

    Lot: 14

    FERRARİ DA VARESE-CLESSIDRA 18 Ayar altın uçlu, Som Gümüş Dolma Kalem Bu şekil şüphesiz bize zamanı ölçmek için geliştirilen ilk aletlerden biri olan antik "klepsidra" ya da kum saatini (= kum saati) hatırlatacaktır. Bir kum saati gibi, kalem bir masanın üzerinde dikey olarak durabilir. Ferrari da Varese Clessidra'nın şekli, yazı gerecinin oluşturğu zorlu ve modern bir endüstriyel sürecin sonucudur. Parlatılmış saf gümüş, kaleme modern bir görünüm kazandırır. Bu eşsiz güzellikteki kalem som gümüşten olup, 18 ayar altın uca sahiptir18 ayar altın uç ve uç bloğu çok özeldir ve çapı yalnızca 5 mm'dir.

    TLSatıldı
  • FERRARİ DA VARESE-CLESSIDRA Som Gümüş Tükenmez Kalem Bu şekil şüphesiz bize zamanı ölçmek için geliştirilen ilk aletlerden biri olan antik "klepsidra" ya da kum saatini (= kum saati) hatırlatacaktır. Bir kum saati gibi, kalem bir masanın üzerinde dikey olarak durabilir. Ferrari da Varese Clessidra'nın şekli, yazı gerecinin oluşturğu zorlu ve modern bir endüstriyel sürecin sonucudur. Parlatılmış saf gümüş, kaleme modern bir görünüm kazandırır.

    Lot No: 15

    Lot: 15

    FERRARİ DA VARESE-CLESSIDRA Som Gümüş Tükenmez Kalem Bu şekil şüphesiz bize zamanı ölçmek için geliştirilen ilk aletlerden biri olan antik "klepsidra" ya da kum saatini (= kum saati) hatırlatacaktır. Bir kum saati gibi, kalem bir masanın üzerinde dikey olarak durabilir. Ferrari da Varese Clessidra'nın şekli, yazı gerecinin oluşturğu zorlu ve modern bir endüstriyel sürecin sonucudur. Parlatılmış saf gümüş, kaleme modern bir görünüm kazandırır.

    TLSatıldı
  • FERRARİ DA VARESE-BOTICELLI El Yapımı, Doğal Sedef, Som Gümüş Tükenmez Kalem Boticelli, yeni, keskin dış hatlı, kaygan şekliyle eş anlamlı ve dalga kıvrımlı şekilli, anlamlı güç ve zerafet ile çizilmiş anlamına gelmektedir. Resimleri, yaşamın ve güzelliğin-bilginin ve aşkın hızıdır. Bu oluşumlarla kalem tasarlandığında, bu Ferrari da Varese’ye ilham vermiş ve yol göstermiştir.

    Lot No: 16

    Lot: 16

    FERRARİ DA VARESE-BOTICELLI El Yapımı, Doğal Sedef, Som Gümüş Tükenmez Kalem Boticelli, yeni, keskin dış hatlı, kaygan şekliyle eş anlamlı ve dalga kıvrımlı şekilli, anlamlı güç ve zerafet ile çizilmiş anlamına gelmektedir. Resimleri, yaşamın ve güzelliğin-bilginin ve aşkın hızıdır. Bu oluşumlarla kalem tasarlandığında, bu Ferrari da Varese’ye ilham vermiş ve yol göstermiştir.

    TLSatıldı
  • FERRARİ DA VARESE-BOTICELLI El Yapımı, Doğal Sedef, Som Gümüş Dolma Kalem Boticelli, yeni, keskin dış hatlı, kaygan şekliyle eş anlamlı ve dalga kıvrımlı şekilli, anlamlı güç ve zerafet ile çizilmiş anlamına gelmektedir. Resimleri, yaşamın ve güzelliğin-bilginin ve aşkın hızıdır. Bu oluşumlarla kalem tasarlandığında, bu Ferrari da Varese’ye ilham vermiş ve yol göstermiştir.

    Lot No: 17

    Lot: 17

    FERRARİ DA VARESE-BOTICELLI El Yapımı, Doğal Sedef, Som Gümüş Dolma Kalem Boticelli, yeni, keskin dış hatlı, kaygan şekliyle eş anlamlı ve dalga kıvrımlı şekilli, anlamlı güç ve zerafet ile çizilmiş anlamına gelmektedir. Resimleri, yaşamın ve güzelliğin-bilginin ve aşkın hızıdır. Bu oluşumlarla kalem tasarlandığında, bu Ferrari da Varese’ye ilham vermiş ve yol göstermiştir.

    TLSatıldı
  • FERRARİ DA VARESE-BOTICELLI El Yapımı, Doğal Boynuz, Som Gümüş Doğal boynuzdan yapılmış, masif som gümüş. 
Her biri el yapımı olan yazım araçları, som gümüşle, Afrika’dan doğal boynuzun birleşimidir. Her parçası, eşsiz kaliteyi garantilemek için el montajlıdır. Doğal boynuz ve som gümüş takım, çaba sarf edilmiş kalitedeki sonu temsil eder. Güzel nesneler, harika bir sanat ve beğeniyle tasarlanmıştır.

    Lot No: 18

    Lot: 18

    FERRARİ DA VARESE-BOTICELLI El Yapımı, Doğal Boynuz, Som Gümüş Doğal boynuzdan yapılmış, masif som gümüş. Her biri el yapımı olan yazım araçları, som gümüşle, Afrika’dan doğal boynuzun birleşimidir. Her parçası, eşsiz kaliteyi garantilemek için el montajlıdır. Doğal boynuz ve som gümüş takım, çaba sarf edilmiş kalitedeki sonu temsil eder. Güzel nesneler, harika bir sanat ve beğeniyle tasarlanmıştır.

    TLSatıldı
  • FERRARİ DA VARESE-BOTICELLI El Yapımı, Doğal Boynuz, Som Gümüş Doğal boynuzdan yapılmış, masif som gümüş. 
Her biri el yapımı olan yazım araçları, som gümüşle, Afrika’dan doğal boynuzun birleşimidir. Her parçası, eşsiz kaliteyi garantilemek için el montajlıdır. Doğal boynuz ve som gümüş takım, çaba sarf edilmiş kalitedeki sonu temsil eder. Güzel nesneler, harika bir sanat ve beğeniyle tasarlanmıştır.

    Lot No: 19

    Lot: 19

    FERRARİ DA VARESE-BOTICELLI El Yapımı, Doğal Boynuz, Som Gümüş Doğal boynuzdan yapılmış, masif som gümüş. Her biri el yapımı olan yazım araçları, som gümüşle, Afrika’dan doğal boynuzun birleşimidir. Her parçası, eşsiz kaliteyi garantilemek için el montajlıdır. Doğal boynuz ve som gümüş takım, çaba sarf edilmiş kalitedeki sonu temsil eder. Güzel nesneler, harika bir sanat ve beğeniyle tasarlanmıştır.

    TLSatıldı
  • FERRARİ DA VARESE-BOTICELLI El Yapımı, Doğal Boynuz, Som Gümüş Doğal boynuzdan yapılmış, masif som gümüş. 
Her biri el yapımı olan yazım araçları, som gümüşle, Afrika’dan doğal boynuzun birleşimidir. Her parçası, eşsiz kaliteyi garantilemek için el montajlıdır. Doğal boynuz ve som gümüş takım, çaba sarf edilmiş kalitedeki sonu temsil eder. Güzel nesneler, harika bir sanat ve beğeniyle tasarlanmıştır.

    Lot No: 20

    Lot: 20

    FERRARİ DA VARESE-BOTICELLI El Yapımı, Doğal Boynuz, Som Gümüş Doğal boynuzdan yapılmış, masif som gümüş. Her biri el yapımı olan yazım araçları, som gümüşle, Afrika’dan doğal boynuzun birleşimidir. Her parçası, eşsiz kaliteyi garantilemek için el montajlıdır. Doğal boynuz ve som gümüş takım, çaba sarf edilmiş kalitedeki sonu temsil eder. Güzel nesneler, harika bir sanat ve beğeniyle tasarlanmıştır.

    TLSatıldı
  • FERRARİ DA VARESE-BOTICELLI El Yapımı, Doğal Boynuz, Som Gümüş Doğal boynuzdan yapılmış, masif som gümüş. 
Her biri el yapımı olan yazım araçları, som gümüşle, Afrika’dan doğal boynuzun birleşimidir. Her parçası, eşsiz kaliteyi garantilemek için el montajlıdır. Doğal boynuz ve som gümüş takım, çaba sarf edilmiş kalitedeki sonu temsil eder. Güzel nesneler, harika bir sanat ve beğeniyle tasarlanmıştır.

    Lot No: 21

    Lot: 21

    FERRARİ DA VARESE-BOTICELLI El Yapımı, Doğal Boynuz, Som Gümüş Doğal boynuzdan yapılmış, masif som gümüş. Her biri el yapımı olan yazım araçları, som gümüşle, Afrika’dan doğal boynuzun birleşimidir. Her parçası, eşsiz kaliteyi garantilemek için el montajlıdır. Doğal boynuz ve som gümüş takım, çaba sarf edilmiş kalitedeki sonu temsil eder. Güzel nesneler, harika bir sanat ve beğeniyle tasarlanmıştır.

    TLSatıldı
  • FERRARİ DA VARESE-SPARTACO El Yapımı, Amber, Som Gümüş Spartaco, bitiminde ve kapağının altında vida dişi bulunan üstün (baskın) desenli, teknik modern bir yazma aracıdır.  Yüksek kalitedeki çalışma, kalem kapağının harika montajı ya döner vidalı ya da sabit bir şekildedir. Kalem kapağı, Yunanlı ya da tipik burun / göz koruma özelliğiyle roman savaşçılar tarafından taşınan antik miğferin anımsatıcısıdır.  Trakyalı gladyatör olan Spartacus’un birliği kısmen böyle miğferleri giyinmiştir. Klipsi ise, ana hatlarıyla, ayaklanmanın en yaygın silahı olan, güçlü rakipleriyle karşılaştırıldığında yetersiz donanımlı kılıçların kılıcından ilhamlanmıştır.

    Lot No: 22

    Lot: 22

    FERRARİ DA VARESE-SPARTACO El Yapımı, Amber, Som Gümüş Spartaco, bitiminde ve kapağının altında vida dişi bulunan üstün (baskın) desenli, teknik modern bir yazma aracıdır. Yüksek kalitedeki çalışma, kalem kapağının harika montajı ya döner vidalı ya da sabit bir şekildedir. Kalem kapağı, Yunanlı ya da tipik burun / göz koruma özelliğiyle roman savaşçılar tarafından taşınan antik miğferin anımsatıcısıdır. Trakyalı gladyatör olan Spartacus’un birliği kısmen böyle miğferleri giyinmiştir. Klipsi ise, ana hatlarıyla, ayaklanmanın en yaygın silahı olan, güçlü rakipleriyle karşılaştırıldığında yetersiz donanımlı kılıçların kılıcından ilhamlanmıştır.

    TLSatıldı
  • FERRARİ DA VARESE-LADY CLASSICA Som Gümüş, Altın Kaplama Tükenmez Kalem Lady Classica Sterling Silver Godrons Kalemleri, Varese Classics Koleksiyonundan Ferrari'nin bir parçasıdır. Bu ince kalem som gümüştentir ve altın kaplamadır. Onun  için Lady Classica kalemleri mükemmel lüks romantik hediye olacaktır.

    Lot No: 23

    Lot: 23

    FERRARİ DA VARESE-LADY CLASSICA Som Gümüş, Altın Kaplama Tükenmez Kalem Lady Classica Sterling Silver Godrons Kalemleri, Varese Classics Koleksiyonundan Ferrari'nin bir parçasıdır. Bu ince kalem som gümüştentir ve altın kaplamadır. Onun için Lady Classica kalemleri mükemmel lüks romantik hediye olacaktır.

    TLSatıldı
  • FERRARİ DA VARESE-LADY CLASSICA Som Gümüş Tükenmez Kalem Lady Classica Sterling Silver Godrons Kalemleri, Varese Classics Koleksiyonundan Ferrari'nin bir parçasıdır. Bu ince kalem som gümüştentir ve altın kaplamadır. Onun  için Lady Classica kalemleri mükemmel lüks romantik hediye olacaktır.

    Lot No: 24

    Lot: 24

    FERRARİ DA VARESE-LADY CLASSICA Som Gümüş Tükenmez Kalem Lady Classica Sterling Silver Godrons Kalemleri, Varese Classics Koleksiyonundan Ferrari'nin bir parçasıdır. Bu ince kalem som gümüştentir ve altın kaplamadır. Onun için Lady Classica kalemleri mükemmel lüks romantik hediye olacaktır.

    TLSatıldı
  • FERRARİ DA VARESE-DANTE Som Gümüş, Altın Kaplama Tükenmez Kalem  Dante serisi, kusuzsuz çizgileri ile nesilden nesile  bırakılan bir eserdir. Dante gibi geçmişten geleceğe bırakılan bir eserdir. Som gümüş üzerine altın kaplama olan bu kalem kusursuz çizgileri ile güçlü bir duruş sergiliyo

    Lot No: 25

    Lot: 25

    FERRARİ DA VARESE-DANTE Som Gümüş, Altın Kaplama Tükenmez Kalem Dante serisi, kusuzsuz çizgileri ile nesilden nesile bırakılan bir eserdir. Dante gibi geçmişten geleceğe bırakılan bir eserdir. Som gümüş üzerine altın kaplama olan bu kalem kusursuz çizgileri ile güçlü bir duruş sergiliyo

    TLSatıldı
  • FERRARİ DA VARESE-DANTE 18 Ayar Altın Uçlu, Som Gümüş, Altın Kaplama Dolma Kalem Dante serisi, kusuzsuz çizgileri ile nesilden nesile  bırakılan bir eserdir. Dante gibi geçmişten geleceğe bırakılan bir eserdir. Som gümüş üzerine altın kaplama olan bu kalemin dolma kaleminin ucu 18 ayar altındır.

    Lot No: 26

    Lot: 26

    FERRARİ DA VARESE-DANTE 18 Ayar Altın Uçlu, Som Gümüş, Altın Kaplama Dolma Kalem Dante serisi, kusuzsuz çizgileri ile nesilden nesile bırakılan bir eserdir. Dante gibi geçmişten geleceğe bırakılan bir eserdir. Som gümüş üzerine altın kaplama olan bu kalemin dolma kaleminin ucu 18 ayar altındır.

    TLSatıldı
  • FERRARİ DA VARESE-DANTE 18 Ayar Altın Uçlu, Som Gümüş Dolma Kalem  Dante serisi, kusuzsuz çizgileri ile nesilden nesile  bırakılan bir eserdir. Dante gibi geçmişten geleceğe bırakılan bir eserdir. Som gümüş olan bu kalem kusursuz çizgileri ile güçlü bir duruş sergiliyor

    Lot No: 27

    Lot: 27

    FERRARİ DA VARESE-DANTE 18 Ayar Altın Uçlu, Som Gümüş Dolma Kalem Dante serisi, kusuzsuz çizgileri ile nesilden nesile bırakılan bir eserdir. Dante gibi geçmişten geleceğe bırakılan bir eserdir. Som gümüş olan bu kalem kusursuz çizgileri ile güçlü bir duruş sergiliyor

    TLSatıldı
  • FERRARİ DA VARESE-DANTE Som Gümüş Tükenmez Kalem Dante serisi, kusuzsuz çizgileri ile nesilden nesile  bırakılan bir eserdir. Dante gibi geçmişten geleceğe bırakılan bir eserdir. Som gümüş olan bu kalem kusursuz çizgileri ile güçlü bir duruş sergiliyor

    Lot No: 28

    Lot: 28

    FERRARİ DA VARESE-DANTE Som Gümüş Tükenmez Kalem Dante serisi, kusuzsuz çizgileri ile nesilden nesile bırakılan bir eserdir. Dante gibi geçmişten geleceğe bırakılan bir eserdir. Som gümüş olan bu kalem kusursuz çizgileri ile güçlü bir duruş sergiliyor

    TLSatıldı
  • FERRARİ DA VARESE-CLASSICA Som Gümüş Tükenmez Kalem, Dolma Kalem Seti Her yönden klasik olan  Classica Gümüş kalemler,  özel olarak tasarlanmıştır. Som gümüş olan kalemler günlükm kullanım için ideal bir parçadır.

    Lot No: 29

    Lot: 29

    FERRARİ DA VARESE-CLASSICA Som Gümüş Tükenmez Kalem, Dolma Kalem Seti Her yönden klasik olan Classica Gümüş kalemler, özel olarak tasarlanmıştır. Som gümüş olan kalemler günlükm kullanım için ideal bir parçadır.

    TLSatıldı
  • FERRARİ DA VARESE-CLASSICA Som Gümüş Tükenmez Kalem Her yönden klasik olan  Classica Gümüş kalemler,  özel olarak tasarlanmıştır. Som gümüş olan kalemler günlükm kullanım için ideal bir parçadır.

    Lot No: 30

    Lot: 30

    FERRARİ DA VARESE-CLASSICA Som Gümüş Tükenmez Kalem Her yönden klasik olan Classica Gümüş kalemler, özel olarak tasarlanmıştır. Som gümüş olan kalemler günlükm kullanım için ideal bir parçadır.

    TLSatıldı
  • FERRARİ DA VARESE-CLASSICA Som Gümüş Dolma Kalem Her yönden klasik olan  Classica Gümüş kalemler,  özel olarak tasarlanmıştır. Som gümüş olan kalemler günlükm kullanım için ideal bir parçadır.

    Lot No: 31

    Lot: 31

    FERRARİ DA VARESE-CLASSICA Som Gümüş Dolma Kalem Her yönden klasik olan Classica Gümüş kalemler, özel olarak tasarlanmıştır. Som gümüş olan kalemler günlükm kullanım için ideal bir parçadır.

    TLSatıldı
  • FERRARİ DA VARESE-CLASSICA Som Gümüş Tükenmez Kalem Her yönden klasik olan  Classica Gümüş kalemler,  özel olarak tasarlanmıştır. Som gümüş olan kalemler günlükm kullanım için ideal bir parçadır.

    Lot No: 32

    Lot: 32

    FERRARİ DA VARESE-CLASSICA Som Gümüş Tükenmez Kalem Her yönden klasik olan Classica Gümüş kalemler, özel olarak tasarlanmıştır. Som gümüş olan kalemler günlükm kullanım için ideal bir parçadır.

    TLSatıldı
  • FERRARİ DA VARESE-CLASSICA Som Gümüş Tükenmez Kalem Her yönden klasik olan  Classica Gümüş kalemler, özel olarak tasarlanmıştır. Som gümüş olan kalemler günlükm kullanım için ideal bir parçadır.

    Lot No: 33

    Lot: 33

    FERRARİ DA VARESE-CLASSICA Som Gümüş Tükenmez Kalem Her yönden klasik olan Classica Gümüş kalemler, özel olarak tasarlanmıştır. Som gümüş olan kalemler günlükm kullanım için ideal bir parçadır.

    TLSatıldı
  • FERRARİ DA VARESE-AURA Som Gümüş Tükenmez Kalem Aura kalemler antik zamanın anımsatıcılarıdır ve işlemeleri (oymacılığı) bu çağdan esinlenmiştir. Kapakları, usta oymacılar tarafından geleneksel sanatçılık kuralı olan zaman kayıplı ince iş olarak yapılmış el işlemesidir. Şekline ve işlemelerine rağmen, Ferrari da Varese tasarımcıları gözden kaybolan bu zamanı tutup, bize bir parça sonsuzluk vaat eder veya en azından değişen dünyamız için antik çağların esintisini bize hissettirmeye çalışır. Aura kalemleri som gümüş, el işi oymacılığıdır.

    Lot No: 34

    Lot: 34

    FERRARİ DA VARESE-AURA Som Gümüş Tükenmez Kalem Aura kalemler antik zamanın anımsatıcılarıdır ve işlemeleri (oymacılığı) bu çağdan esinlenmiştir. Kapakları, usta oymacılar tarafından geleneksel sanatçılık kuralı olan zaman kayıplı ince iş olarak yapılmış el işlemesidir. Şekline ve işlemelerine rağmen, Ferrari da Varese tasarımcıları gözden kaybolan bu zamanı tutup, bize bir parça sonsuzluk vaat eder veya en azından değişen dünyamız için antik çağların esintisini bize hissettirmeye çalışır. Aura kalemleri som gümüş, el işi oymacılığıdır.

    TLSatıldı
  • ETRA WEBER-Otto Hutt Som Gümüş Dolma Kalem, Tükenmez Kalem Seti Almanya'nın Pforzheim şehri,  değerli madenlerin el hüneriyle şekillendiği uluslararas üne sahiptir. 1920 yılında Hutt ailesi tarafından altın ve gümüşte el işçiliği ile kişisel ürün üreten Etra Weber, mühendisliğin ve el işçiliiğinin mükemmel birleşimini sizlere sunuyor.

    Lot No: 35

    Lot: 35

    ETRA WEBER-Otto Hutt Som Gümüş Dolma Kalem, Tükenmez Kalem Seti Almanya'nın Pforzheim şehri, değerli madenlerin el hüneriyle şekillendiği uluslararas üne sahiptir. 1920 yılında Hutt ailesi tarafından altın ve gümüşte el işçiliği ile kişisel ürün üreten Etra Weber, mühendisliğin ve el işçiliiğinin mükemmel birleşimini sizlere sunuyor.

    TLSatıldı
  • ETRA WEBER-Otto Hutt Mini Pen Som Gümüş Tükenmez Kalem, Kurşun Kalem Seti Almanya'nın Pforzheim şehri,  değerli madenlerin el hüneriyle şekillendiği uluslararas üne sahiptir. 1920 yılında Hutt ailesi tarafından altın ve gümüşte el işçiliği ile kişisel ürün üreten Etra Weber , mühendisliğin ve el işçiliiğinin mükemmel birleşimini sizlere sunuyor.

    Lot No: 36

    Lot: 36

    ETRA WEBER-Otto Hutt Mini Pen Som Gümüş Tükenmez Kalem, Kurşun Kalem Seti Almanya'nın Pforzheim şehri, değerli madenlerin el hüneriyle şekillendiği uluslararas üne sahiptir. 1920 yılında Hutt ailesi tarafından altın ve gümüşte el işçiliği ile kişisel ürün üreten Etra Weber , mühendisliğin ve el işçiliiğinin mükemmel birleşimini sizlere sunuyor.

    TLSatıldı
  • ETRA WEBER-Otto Hutt Som Gümüş Tükenmez Kalem, Kurşun Kalem Seti Almanya'nın Pforzheim şehri,  değerli madenlerin el hüneriyle şekillendiği uluslararas üne sahiptir. 1920 yılında Hutt ailesi tarafından altın ve gümüşte el işçiliği ile kişisel ürün üreten Etra Weber , mühendisliğin ve el işçiliiğinin mükemmel birleşimini sizlere sunuyor.

    Lot No: 37

    Lot: 37

    ETRA WEBER-Otto Hutt Som Gümüş Tükenmez Kalem, Kurşun Kalem Seti Almanya'nın Pforzheim şehri, değerli madenlerin el hüneriyle şekillendiği uluslararas üne sahiptir. 1920 yılında Hutt ailesi tarafından altın ve gümüşte el işçiliği ile kişisel ürün üreten Etra Weber , mühendisliğin ve el işçiliiğinin mükemmel birleşimini sizlere sunuyor.

    TLSatıldı
  • ETRA WEBER-Otto Hutt Mini Pen Som Gümüş desenli Mini Tükenmez Kalem Almanya'nın Pforzheim şehri,  değerli madenlerin el hüneriyle şekillendiği uluslararas üne sahiptir. 1920 yılında Hutt ailesi tarafından altın ve gümüşte el işçiliği ile kişisel ürün üreten Etra Weber , mühendisliğin ve el işçiliiğinin mükemmel birleşimini sizlere sunuyor.

    Lot No: 38

    Lot: 38

    ETRA WEBER-Otto Hutt Mini Pen Som Gümüş desenli Mini Tükenmez Kalem Almanya'nın Pforzheim şehri, değerli madenlerin el hüneriyle şekillendiği uluslararas üne sahiptir. 1920 yılında Hutt ailesi tarafından altın ve gümüşte el işçiliği ile kişisel ürün üreten Etra Weber , mühendisliğin ve el işçiliiğinin mükemmel birleşimini sizlere sunuyor.

    TLSatıldı
  • ETRA WEBER-Otto Hutt Mini Pen Som Gümüş desenli Mini Tükenmez Kalem Almanya'nın Pforzheim şehri,  değerli madenlerin el hüneriyle şekillendiği uluslararas üne sahiptir. 1920 yılında Hutt ailesi tarafından altın ve gümüşte el işçiliği ile kişisel ürün üreten Etra Weber , mühendisliğin ve el işçiliiğinin mükemmel birleşimini sizlere sunuyor.

    Lot No: 39

    Lot: 39

    ETRA WEBER-Otto Hutt Mini Pen Som Gümüş desenli Mini Tükenmez Kalem Almanya'nın Pforzheim şehri, değerli madenlerin el hüneriyle şekillendiği uluslararas üne sahiptir. 1920 yılında Hutt ailesi tarafından altın ve gümüşte el işçiliği ile kişisel ürün üreten Etra Weber , mühendisliğin ve el işçiliiğinin mükemmel birleşimini sizlere sunuyor.

    TLSatıldı
  • ETRA WEBER-Otto Hutt Som Gümüş, Lake Kaplama, Dolma Kalem, Tükenmez Kalem,Kurşun Kalem Seti. Almanya'nın Pforzheim şehri,  değerli madenlerin el hüneriyle şekillendiği uluslararas üne sahiptir. 1920 yılında Hutt ailesi tarafından altın ve gümüşte el işçiliği ile kişisel ürün üreten Etra Weber Otto Hutt mühendisliğin ve el işçiliiğinin mükemmel birleşimini sizlere sunuyor.

    Lot No: 40

    Lot: 40

    ETRA WEBER-Otto Hutt Som Gümüş, Lake Kaplama, Dolma Kalem, Tükenmez Kalem,Kurşun Kalem Seti. Almanya'nın Pforzheim şehri, değerli madenlerin el hüneriyle şekillendiği uluslararas üne sahiptir. 1920 yılında Hutt ailesi tarafından altın ve gümüşte el işçiliği ile kişisel ürün üreten Etra Weber Otto Hutt mühendisliğin ve el işçiliiğinin mükemmel birleşimini sizlere sunuyor.

    TLSatıldı
  • FOUR SEASONS DIAMOND LINE-Pırlantalı, Yakut Taşlı 18 AYAR ALTIN SAAT 4 mevsimin renklerinden esinlenerek tasarlanan Four Season serisinde kırmızı renk romantik sonbarı temsil etmektedir.  Sadece 33 adet ürütilen saat;  2,85 karat 340 adet yuvarlak kesim pırlanta,  1,75 karat 10 adet yakut taş içermektedir. Kırmızı deri  kayışlı  saat el sanatının muhteşem örneğini sunan gerçek bir mücevher.

    Lot No: 41

    Lot: 41

    FOUR SEASONS DIAMOND LINE-Pırlantalı, Yakut Taşlı 18 AYAR ALTIN SAAT 4 mevsimin renklerinden esinlenerek tasarlanan Four Season serisinde kırmızı renk romantik sonbarı temsil etmektedir. Sadece 33 adet ürütilen saat; 2,85 karat 340 adet yuvarlak kesim pırlanta, 1,75 karat 10 adet yakut taş içermektedir. Kırmızı deri kayışlı saat el sanatının muhteşem örneğini sunan gerçek bir mücevher.

    TLSatıldı
  • FOUR SEASONS DIAMOND LINE-Pırlantalı,  Zümrüt Taşlı 18 AYAR ALTIN SAAT 4 mevsimin renklerinden esinlenerek tasarlanan Four Season serisinde yeşil renk ilkbahar renk tazeliği ve canlılığı temsil etmektedir. Zümrüt ile pırlantanın eşsiz bir şekilde buluştuğu saat sadece 33 adet üretilmiştir ve  2,92 karat 424 adet yuvarlak kesim pırlanta 1,37 karat 10 adet zümrüt taş içermektedir. Yeşil deri kayışı ile muhteşem görünümünü tamamlayan saat  el sanatının görkemli duruşunu yansıtıyor.

    Lot No: 42

    Lot: 42

    FOUR SEASONS DIAMOND LINE-Pırlantalı, Zümrüt Taşlı 18 AYAR ALTIN SAAT 4 mevsimin renklerinden esinlenerek tasarlanan Four Season serisinde yeşil renk ilkbahar renk tazeliği ve canlılığı temsil etmektedir. Zümrüt ile pırlantanın eşsiz bir şekilde buluştuğu saat sadece 33 adet üretilmiştir ve 2,92 karat 424 adet yuvarlak kesim pırlanta 1,37 karat 10 adet zümrüt taş içermektedir. Yeşil deri kayışı ile muhteşem görünümünü tamamlayan saat el sanatının görkemli duruşunu yansıtıyor.

    TLSatıldı
  • FOUR SEASONS DIAMOND LINE-Pırlantalı,  Safir Taşlı 18 AYAR ALTIN SAAT 4 mevsimin renklerinden esinlenerek tasarlanan Four Season serisinde mavi renk yazı  temsil etmektedir.  Safir ile  pırlantanın buluştuğu bu saat sadece 33 adet üretilmiştir ve  2,92 karat 424 adet yuvarlak kesim pırlanta 2,13 karat 10 adet safir taş bulunmaktadır. Mücevher işçiliğinin en güzel örneklerinden biri olan saat mücevher kutusunun eşsiz parçası olmaya aday!

    Lot No: 43

    Lot: 43

    FOUR SEASONS DIAMOND LINE-Pırlantalı, Safir Taşlı 18 AYAR ALTIN SAAT 4 mevsimin renklerinden esinlenerek tasarlanan Four Season serisinde mavi renk yazı temsil etmektedir. Safir ile pırlantanın buluştuğu bu saat sadece 33 adet üretilmiştir ve 2,92 karat 424 adet yuvarlak kesim pırlanta 2,13 karat 10 adet safir taş bulunmaktadır. Mücevher işçiliğinin en güzel örneklerinden biri olan saat mücevher kutusunun eşsiz parçası olmaya aday!

    TLSatıldı
  • VIENNA DIAMOND LİNE-Pırlantalı,  Sedefli 18 AYAR ALTIN SAAT Zarif  bir saat olan Vıenna, Viyananın eşsiz oymalarından esinlenerek tasarlanmıştır. Saat,  1,57 karat 175 adet yuvarlak kesim pırlanta 11 adet sedef taş içermektedir. Kadınların şıklığına şıklık katacak, siyah derisi ve göz kamaştıran pırlantası ile günlük kombinlerde bile  eşsiz bir şekilde uyum sağlayacaktır.

    Lot No: 44

    Lot: 44

    VIENNA DIAMOND LİNE-Pırlantalı, Sedefli 18 AYAR ALTIN SAAT Zarif bir saat olan Vıenna, Viyananın eşsiz oymalarından esinlenerek tasarlanmıştır. Saat, 1,57 karat 175 adet yuvarlak kesim pırlanta 11 adet sedef taş içermektedir. Kadınların şıklığına şıklık katacak, siyah derisi ve göz kamaştıran pırlantası ile günlük kombinlerde bile eşsiz bir şekilde uyum sağlayacaktır.

    TLSatıldı
  • IRIS DİAMOND LİNE-Pırlantalı, Sedefli 18 AYAR ALTIN SAAT Muhteşem kalp formunda, 3,80 karat 425 adet yuvarlak kesim pırlanta 12 adet sedef taş bulunur.  Bu eşsiz görünüm yeşil derili kayış ile tamamlanıyor.

    Lot No: 45

    Lot: 45

    IRIS DİAMOND LİNE-Pırlantalı, Sedefli 18 AYAR ALTIN SAAT Muhteşem kalp formunda, 3,80 karat 425 adet yuvarlak kesim pırlanta 12 adet sedef taş bulunur. Bu eşsiz görünüm yeşil derili kayış ile tamamlanıyor.

    TLSatıldı
  • CYLINDRINO DIAMOND LINE-Pırlantalı, Kuartz Taşlı 18 AYAR ALTIN SAAT Deniz dalgalarını anımsatan pırlanta işlemeli deseni çizgilerle harmanlanmıştır. Gözkamaştıran saat, 3,10 karat 366 adet yuvarlak kesim pırlanta 4,40 karat 44 adet quartz taşlarla süslüdür.  Mücevher işçiliğinin en güzel örneklerinden biri  olan saat,   siyah deri kayış  ile muhteşem görünümü tamamlıyor.

    Lot No: 46

    Lot: 46

    CYLINDRINO DIAMOND LINE-Pırlantalı, Kuartz Taşlı 18 AYAR ALTIN SAAT Deniz dalgalarını anımsatan pırlanta işlemeli deseni çizgilerle harmanlanmıştır. Gözkamaştıran saat, 3,10 karat 366 adet yuvarlak kesim pırlanta 4,40 karat 44 adet quartz taşlarla süslüdür. Mücevher işçiliğinin en güzel örneklerinden biri olan saat, siyah deri kayış ile muhteşem görünümü tamamlıyor.

    TLSatıldı
  • EUROPA DİAMOND LİNE-Pırlantalı ÇELİK SAAT 3,30 karat 786 adet yuvarlak kesim pırlanta taş ile benzenmiş saat muhteşem bordo deri kayışı ile maskülen bir şıklık vaad ediyor.

    Lot No: 47

    Lot: 47

    EUROPA DİAMOND LİNE-Pırlantalı ÇELİK SAAT 3,30 karat 786 adet yuvarlak kesim pırlanta taş ile benzenmiş saat muhteşem bordo deri kayışı ile maskülen bir şıklık vaad ediyor.

    TLSatıldı
  • YESTERDAY DIAMOND LINE-Pırlantalı ÇELİK SAAT 1,92 karat 314 adet yuvarlak kesim pırlanta taşlarla süslenmiş saat günlük olarak da rahatlıkla kullanılabilecek, en sevilecek aksesuarlardan biri olmaya aday.

    Lot No: 48

    Lot: 48

    YESTERDAY DIAMOND LINE-Pırlantalı ÇELİK SAAT 1,92 karat 314 adet yuvarlak kesim pırlanta taşlarla süslenmiş saat günlük olarak da rahatlıkla kullanılabilecek, en sevilecek aksesuarlardan biri olmaya aday.

    TLSatıldı
  • EUROPA DİAMOND LİNE-Pırlantalı ÇELİK SAAT 1,75 karat 430 adet yuvarlak kesim pırlanta taşlarla süslü olan saat, bordo deri kayışı ile  en sevilen aksesuarlardan biri olmaya aday bir parça.

    Lot No: 49

    Lot: 49

    EUROPA DİAMOND LİNE-Pırlantalı ÇELİK SAAT 1,75 karat 430 adet yuvarlak kesim pırlanta taşlarla süslü olan saat, bordo deri kayışı ile en sevilen aksesuarlardan biri olmaya aday bir parça.

    TLSatıldı
  • EUROPA DİAMOND LİNE-Pırlantalı ÇELİK SAAT 2,30 karat 444 adet yuvarlak kesim pırlanta taşlı saat,  taş bordo derili kayışı ile en sevilen aksesuarlardan biri olmaya aday.

    Lot No: 50

    Lot: 50

    EUROPA DİAMOND LİNE-Pırlantalı ÇELİK SAAT 2,30 karat 444 adet yuvarlak kesim pırlanta taşlı saat, taş bordo derili kayışı ile en sevilen aksesuarlardan biri olmaya aday.

    TLSatıldı
  • VARESE DİAMOND LİNE-Pırlantalı 18 AYAR ALTIN SAAT Cennetin ortasında, 7 göller bölgesinde yer alan kuzey İtalya’daki Varese şehrine adanmış olan bu şahane saat, 7,03 karat 1.423 adet yuvarlak kesim pırlanta taşlarla süslenmiştir.  Mücevher işliğinin en üst seviyedinde  titiz bir ustanın ellerinde nazikçe tamamlanmıştır.

    Lot No: 51

    Lot: 51

    VARESE DİAMOND LİNE-Pırlantalı 18 AYAR ALTIN SAAT Cennetin ortasında, 7 göller bölgesinde yer alan kuzey İtalya’daki Varese şehrine adanmış olan bu şahane saat, 7,03 karat 1.423 adet yuvarlak kesim pırlanta taşlarla süslenmiştir. Mücevher işliğinin en üst seviyedinde titiz bir ustanın ellerinde nazikçe tamamlanmıştır.

    TLSatıldı
  • OLA DİAMOND LİNE-Pırlantalı 18 AYAR ALTIN SAAT 6,68 karat 1.261 adet yuvarlak kesim pırlanta taşlarla süslü muhteşem  saat, günümüz kraliçelerinin  en nadide parçalarından biri olacak. Mücevher işliğinin en üst seviyedinde  titiz bir ustanın ellerinde nazikçe tamamlanmıştır.

    Lot No: 52

    Lot: 52

    OLA DİAMOND LİNE-Pırlantalı 18 AYAR ALTIN SAAT 6,68 karat 1.261 adet yuvarlak kesim pırlanta taşlarla süslü muhteşem saat, günümüz kraliçelerinin en nadide parçalarından biri olacak. Mücevher işliğinin en üst seviyedinde titiz bir ustanın ellerinde nazikçe tamamlanmıştır.

    TLSatıldı
  • Mineli Pırlanta Kelebek Broş, 18,45 gram, 18 ayar Kırmızı Altınır. Broşta  0,35 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 53

    Lot: 53

    Mineli Pırlanta Kelebek Broş, 18,45 gram, 18 ayar Kırmızı Altınır. Broşta 0,35 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlanta Safir Küpe, 7,13 gram 18 ayar Beyaz Altındır.  Küpede 0,56 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta, 0,54 ct. Prenses kesim safir  bulunmaktadır.

    Lot No: 54

    Lot: 54

    Pırlanta Safir Küpe, 7,13 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Küpede 0,56 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta, 0,54 ct. Prenses kesim safir bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Mineli Pırlanta Papağan Broş, 11,00 gram 18 ayar Yeşil Altındır. Broşta 0,54 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 55

    Lot: 55

    Mineli Pırlanta Papağan Broş, 11,00 gram 18 ayar Yeşil Altındır. Broşta 0,54 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • 12,38 gram 18 ayar Yeşil Altın 0,48 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta Broş

    Lot No: 56

    Lot: 56

    12,38 gram 18 ayar Yeşil Altın 0,48 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta Broş

    TLSatıldı
  • 3,00 gram 18 ayar Beyaz Altın 0,88 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1,77 ct. Oval Safir Yüzük

    Lot No: 57

    Lot: 57

    3,00 gram 18 ayar Beyaz Altın 0,88 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1,77 ct. Oval Safir Yüzük

    TLSatıldı
  • 7,30 gram 18 ayar Beyaz Altın 0,73 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 3,54 Prenses Kesim Safir Yüzük

    Lot No: 58

    Lot: 58

    7,30 gram 18 ayar Beyaz Altın 0,73 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 3,54 Prenses Kesim Safir Yüzük

    TLSatıldı
  • Mineli Pırlanta Kılıç Balığı Broş, 15,4 gram 18 ayar Yeşil Altındır.  Broşta 0,79 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 59

    Lot: 59

    Mineli Pırlanta Kılıç Balığı Broş, 15,4 gram 18 ayar Yeşil Altındır. Broşta 0,79 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Safir Pırlanta Yüzük, 10,03 gram 18 ayar Yeşil Altındır. Yüzükte 0,68 ct. Baget Kesim Pırlanta 0,91 ct. Damla Kesim Safir bulunmaktadır.

    Lot No: 60

    Lot: 60

    Safir Pırlanta Yüzük, 10,03 gram 18 ayar Yeşil Altındır. Yüzükte 0,68 ct. Baget Kesim Pırlanta 0,91 ct. Damla Kesim Safir bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlanta Kolye, 13,20 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede 1,95 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 61

    Lot: 61

    Pırlanta Kolye, 13,20 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede 1,95 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlanta Yüzük, 8,00 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,14 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,54 ct. Baget Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 62

    Lot: 62

    Pırlanta Yüzük, 8,00 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,14 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,54 ct. Baget Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Yakut Pırlanta Yüzük, 8,96 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,69 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,31 ct. Yuvarlak Kesim Yakut bulunmaktadır.

    Lot No: 63

    Lot: 63

    Yakut Pırlanta Yüzük, 8,96 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,69 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,31 ct. Yuvarlak Kesim Yakut bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlanta Küpe, 8,50 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Küpede 0,80 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1,37 ct. Oval Kesim bulunmaktadır.

    Lot No: 64

    Lot: 64

    Pırlanta Küpe, 8,50 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Küpede 0,80 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1,37 ct. Oval Kesim bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlanta Yüzük, 8,20 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 3,30 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 65

    Lot: 65

    Pırlanta Yüzük, 8,20 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 3,30 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Doğal İncili Pırlanta Broş, 11,15 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Broşta 2,39 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 2 Adet Doğal İnci bulunmaktadır.

    Lot No: 66

    Lot: 66

    Doğal İncili Pırlanta Broş, 11,15 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Broşta 2,39 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 2 Adet Doğal İnci bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlanta Yüzük, 10,17 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,71 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,78 ct. Markiz Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 67

    Lot: 67

    Pırlanta Yüzük, 10,17 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,71 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,78 ct. Markiz Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • İncili Pırlanta Gerdanlık, 13,00 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Gerdanlıkta 2,30 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 68

    Lot: 68

    İncili Pırlanta Gerdanlık, 13,00 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Gerdanlıkta 2,30 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlanta Yüzük, 16,02 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 3,23 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 69

    Lot: 69

    Pırlanta Yüzük, 16,02 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 3,23 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlanta Yüzük, 7,00 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 2,43 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,55 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 70

    Lot: 70

    Pırlanta Yüzük, 7,00 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 2,43 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,55 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Yakut Pırlanta Küpe, 4,37 gram 14 ayar Beyaz Altındır. Küpede 0,20 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 3,82 ct. Trapez Kesim Yakut bulunmaktadır.

    Lot No: 71

    Lot: 71

    Yakut Pırlanta Küpe, 4,37 gram 14 ayar Beyaz Altındır. Küpede 0,20 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 3,82 ct. Trapez Kesim Yakut bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Yakut Pırlanta Şapka Broşi 8,58 gram 18 ayar Yeşil Altındır. Broşta 0,34 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 13,02 ct. Yuvarlak Kesim Yakut bulunmaktadır.

    Lot No: 72

    Lot: 72

    Yakut Pırlanta Şapka Broşi 8,58 gram 18 ayar Yeşil Altındır. Broşta 0,34 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 13,02 ct. Yuvarlak Kesim Yakut bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlanta Vazolu Çiçek Broşi 5,17 gram 18 ayar Beyaz Altındır.Broşta 0,50 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 73

    Lot: 73

    Pırlanta Vazolu Çiçek Broşi 5,17 gram 18 ayar Beyaz Altındır.Broşta 0,50 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlantalı İnci Kolye, 12,05 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede 1,63 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 74

    Lot: 74

    Pırlantalı İnci Kolye, 12,05 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede 1,63 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlanta Yüzük, 6,47 gram 18 ayar Yeşil Altındır.Yüzükte 1,75 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 75

    Lot: 75

    Pırlanta Yüzük, 6,47 gram 18 ayar Yeşil Altındır.Yüzükte 1,75 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Zümrüt Pırlanta Yüzük, 2,45 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,07 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,66 ct. Damla Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    Lot No: 76

    Lot: 76

    Zümrüt Pırlanta Yüzük, 2,45 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,07 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,66 ct. Damla Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlanta Yüzük, 7,84 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 1,74 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 77

    Lot: 77

    Pırlanta Yüzük, 7,84 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 1,74 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Safir Pırlanta Küpe, 5,43 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Küpede 0,21 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,70 ct. Damla Kesim Safir 0,40 ct. Markiz Kesim Safir bulunmaktadır.

    Lot No: 78

    Lot: 78

    Safir Pırlanta Küpe, 5,43 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Küpede 0,21 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,70 ct. Damla Kesim Safir 0,40 ct. Markiz Kesim Safir bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Safir,Savorit,Pırlanta İğne Broş  11,40 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Broşta 0,51 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,41 ct. Yuvarlak Kesim Safir 0,07 ct. Yuvarlak Kesim Savorite bulunmaktadır.

    Lot No: 79

    Lot: 79

    Safir,Savorit,Pırlanta İğne Broş 11,40 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Broşta 0,51 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,41 ct. Yuvarlak Kesim Safir 0,07 ct. Yuvarlak Kesim Savorite bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlanta Yüzük, 12,40 gram 18 ayar Kırmızı Altındır. Yüzükte 3,10 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 80

    Lot: 80

    Pırlanta Yüzük, 12,40 gram 18 ayar Kırmızı Altındır. Yüzükte 3,10 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Doğal İncili,Onix Taşlı Pırlanta Yüzük, 12,50 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,16 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 6 Adet Onix 6 Adewt Doğal İnci bulunmaktadır.

    Lot No: 81

    Lot: 81

    Doğal İncili,Onix Taşlı Pırlanta Yüzük, 12,50 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,16 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 6 Adet Onix 6 Adewt Doğal İnci bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Safir Pırlanta Yüzük, 7,69 gram 18 ayar Yeşil Altındır. Yüzükte 1,54 ct. Baget Kesim Pırlanta 1,05 ct. Oval Kesim Safir bulunmaktadır.

    Lot No: 82

    Lot: 82

    Safir Pırlanta Yüzük, 7,69 gram 18 ayar Yeşil Altındır. Yüzükte 1,54 ct. Baget Kesim Pırlanta 1,05 ct. Oval Kesim Safir bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Safir Pırlanta Yüzük, 6,10 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,58 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,90 ct. Oval Kesim Safir bulunmaktadır.

    Lot No: 83

    Lot: 83

    Safir Pırlanta Yüzük, 6,10 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,58 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,90 ct. Oval Kesim Safir bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Safir Pırlanta Yüzük, 4,46 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte  0,05 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,57 ct. Yuvarlak Kesim Safir bulunmaktadır.

    Lot No: 84

    Lot: 84

    Safir Pırlanta Yüzük, 4,46 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,05 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,57 ct. Yuvarlak Kesim Safir bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Yakut Pırlanta Yüzüki 3,97 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,30 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,39 ct. Yuvarlak Kesim Yakut bulunmaktadır.

    Lot No: 85

    Lot: 85

    Yakut Pırlanta Yüzüki 3,97 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,30 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,39 ct. Yuvarlak Kesim Yakut bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Safir Pırlanta Yusufcuk Broş, 8,76 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Broşta  0,10 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 9,10 ct. Baget,Prenses Kesim Safir bulunmaktadır.

    Lot No: 86

    Lot: 86

    Safir Pırlanta Yusufcuk Broş, 8,76 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Broşta 0,10 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 9,10 ct. Baget,Prenses Kesim Safir bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Safir Pırlanta Yüzük, 3,57 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,18 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,67 ct. Yuvarlak Kesim Safir bulunmaktadır.

    Lot No: 87

    Lot: 87

    Safir Pırlanta Yüzük, 3,57 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,18 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,67 ct. Yuvarlak Kesim Safir bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Yakut Pırlanta Yüzük, 3,03 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,05 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,77 ct. Damla Kesim Yakut bulunmaktadır.

    Lot No: 88

    Lot: 88

    Yakut Pırlanta Yüzük, 3,03 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,05 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,77 ct. Damla Kesim Yakut bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlanta Yüzük, 7,38 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 1,05 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,47 ct. Markiz Kesim Pırlanta 0,19 ct. Prenses Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 89

    Lot: 89

    Pırlanta Yüzük, 7,38 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 1,05 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,47 ct. Markiz Kesim Pırlanta 0,19 ct. Prenses Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlanta Yüzük, 14,00 gram 14 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte  0,50 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 12,05 ct. Yuvarlak Kesim Kunzit bulunmaktadır.

    Lot No: 90

    Lot: 90

    Pırlanta Yüzük, 14,00 gram 14 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,50 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 12,05 ct. Yuvarlak Kesim Kunzit bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Sitrin Taşlı Pırlantalı Yüzük, 23,30 gram 18 ayar Yeşil Altındır. Yüzükte 0,74 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 22,96 ct. Yuvarlak Kesim Citrin bulunmaktadır.

    Lot No: 91

    Lot: 91

    Sitrin Taşlı Pırlantalı Yüzük, 23,30 gram 18 ayar Yeşil Altındır. Yüzükte 0,74 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 22,96 ct. Yuvarlak Kesim Citrin bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Safir Pırlanta Yüzük, 6,60 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,36 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,37 ct. Prenses Kesim Safir bulunmaktadır.

    Lot No: 92

    Lot: 92

    Safir Pırlanta Yüzük, 6,60 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,36 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,37 ct. Prenses Kesim Safir bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlanta Bileklik, 32,29 gram 18 ayar Beyaz Altındır.Bileklikte 7,04 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 93

    Lot: 93

    Pırlanta Bileklik, 32,29 gram 18 ayar Beyaz Altındır.Bileklikte 7,04 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlanta Yüzük, 7,90 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 2,59 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 94

    Lot: 94

    Pırlanta Yüzük, 7,90 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 2,59 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Zümrüt 6,45 gram 18 ayar Beyaz Altın 0,58 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,25 ct. Markiz Kesim Pırlanta 1,34 ct. Emerald Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    Lot No: 95

    Lot: 95

    Zümrüt 6,45 gram 18 ayar Beyaz Altın 0,58 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,25 ct. Markiz Kesim Pırlanta 1,34 ct. Emerald Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlanta Yüzük, 8,60 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 1,23 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 96

    Lot: 96

    Pırlanta Yüzük, 8,60 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 1,23 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Zümrüt Pırlanta Kolye, 2,73 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede  0,23 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,10 ct. Yuvarlak Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    Lot No: 97

    Lot: 97

    Zümrüt Pırlanta Kolye, 2,73 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede 0,23 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,10 ct. Yuvarlak Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Zümrüt Pırlanta Küpe, 5,07 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Küpede 0,30 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,58 ct. Oval,Yuvarlak Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    Lot No: 98

    Lot: 98

    Zümrüt Pırlanta Küpe, 5,07 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Küpede 0,30 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,58 ct. Oval,Yuvarlak Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Yakut Pırlanta Yüzük, 4,53 gram 18 ayar Beyaz Altındır.Yüzükte 0,48 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,62 ct. Yuvarlak Kesim Yakut bulunmaktadır.

    Lot No: 99

    Lot: 99

    Yakut Pırlanta Yüzük, 4,53 gram 18 ayar Beyaz Altındır.Yüzükte 0,48 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,62 ct. Yuvarlak Kesim Yakut bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Ametist Pırlanta Yüzük, 14,55 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 2,76 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 14,30 ct. Kapşon Kesim Ametist bulunmaktadır.

    Lot No: 100

    Lot: 100

    Ametist Pırlanta Yüzük, 14,55 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 2,76 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 14,30 ct. Kapşon Kesim Ametist bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Safir Pırlanta Kolye, 5,78 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede 0,81 ct. Baget Kesim Pırlanta 1,20 ct. Oval Kesim Safir bulunmaktadır.

    Lot No: 101

    Lot: 101

    Safir Pırlanta Kolye, 5,78 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede 0,81 ct. Baget Kesim Pırlanta 1,20 ct. Oval Kesim Safir bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Safir Pırlanta Nazar Bileklik, 8,90 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Bileklikte  0,20 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 2,10 ct. Yuvarlak Kesim Safir bulunmaktadır.

    Lot No: 102

    Lot: 102

    Safir Pırlanta Nazar Bileklik, 8,90 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Bileklikte 0,20 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 2,10 ct. Yuvarlak Kesim Safir bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlanta Nazar Bileklik, 4,36 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Bileklikte  0,09 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 103

    Lot: 103

    Pırlanta Nazar Bileklik, 4,36 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Bileklikte 0,09 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  •  İncili Pırlanta Bileklik, 13,00 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Bileklte 1,00 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 104

    Lot: 104

    İncili Pırlanta Bileklik, 13,00 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Bileklte 1,00 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlanta Bileklik, 10,80 gram 14 ayar Beyaz Altındır. Bileklikte 2,95 ct. Prenses Kesim Pırlanta 1,71 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 105

    Lot: 105

    Pırlanta Bileklik, 10,80 gram 14 ayar Beyaz Altındır. Bileklikte 2,95 ct. Prenses Kesim Pırlanta 1,71 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Safir Pırlanta Nazar Bileklik 5,35 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Bileklikte 0,13 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,79 ct. Yuvarlak Kesim Safir bulunmaktadır.

    Lot No: 106

    Lot: 106

    Safir Pırlanta Nazar Bileklik 5,35 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Bileklikte 0,13 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,79 ct. Yuvarlak Kesim Safir bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Safir Pırlanta Nazar Bileklik, 3,40 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Bileklikte 0,06 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,52 ct. Yuvarlak Kesim Safir bulunmaktadır.

    Lot No: 107

    Lot: 107

    Safir Pırlanta Nazar Bileklik, 3,40 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Bileklikte 0,06 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,52 ct. Yuvarlak Kesim Safir bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Mineli Pırlanta Kuş Broş, 16,30 gram 18 ayar Yeşil Altındır. Broşta 0,26 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 108

    Lot: 108

    Mineli Pırlanta Kuş Broş, 16,30 gram 18 ayar Yeşil Altındır. Broşta 0,26 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlanta Yüzük, 9,02 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 1,56 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 109

    Lot: 109

    Pırlanta Yüzük, 9,02 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 1,56 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Zümrüt Pırlanta Küpe. 2,65 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Küpede 0,41 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,50 ct. Baget Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    Lot No: 110

    Lot: 110

    Zümrüt Pırlanta Küpe. 2,65 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Küpede 0,41 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,50 ct. Baget Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Yakut Pırlanta Yüzük, 3,70 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,46 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,37 ct. Baget Kesim Yakut bulunmaktadır.

    Lot No: 111

    Lot: 111

    Yakut Pırlanta Yüzük, 3,70 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,46 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,37 ct. Baget Kesim Yakut bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlanta Bileklik 4,46 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Bileklik 2,52 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 112

    Lot: 112

    Pırlanta Bileklik 4,46 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Bileklik 2,52 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Yakut Pırlanta Küpe. 5,50 gram 18 ayar Beyaz Altındır.Küpede 0,23 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1,68 ct. Yuvarlak Kesim Yakut bulunmaktadır.

    Lot No: 113

    Lot: 113

    Yakut Pırlanta Küpe. 5,50 gram 18 ayar Beyaz Altındır.Küpede 0,23 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1,68 ct. Yuvarlak Kesim Yakut bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Zümrüt Pırlanta Küpe, 4,20 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Küpede 0,58 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1,92 ct. Oval Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    Lot No: 114

    Lot: 114

    Zümrüt Pırlanta Küpe, 4,20 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Küpede 0,58 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1,92 ct. Oval Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlanta Yüzük, 8,23 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 3,30 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1,24 ct. Markiz Kesim Pırlanta 0,20 ct. Prenses Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 115

    Lot: 115

    Pırlanta Yüzük, 8,23 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 3,30 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1,24 ct. Markiz Kesim Pırlanta 0,20 ct. Prenses Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Yakut Pırlanta Yüzük, 4,20 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,50 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,83 ct. Prenses Kesim Yakut bulunmaktadır.

    Lot No: 116

    Lot: 116

    Yakut Pırlanta Yüzük, 4,20 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,50 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,83 ct. Prenses Kesim Yakut bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Safir Pırlanta Küpe, 4,54 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Küpede 0,22 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 2,07 ct. Oval Kesim Safir bulunmaktadır.

    Lot No: 117

    Lot: 117

    Safir Pırlanta Küpe, 4,54 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Küpede 0,22 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 2,07 ct. Oval Kesim Safir bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Yakut Pırlanta Yüzük, 2,87 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,17 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1,10 ct. Oval Kesim Yakut bulunmaktadır.

    Lot No: 118

    Lot: 118

    Yakut Pırlanta Yüzük, 2,87 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,17 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1,10 ct. Oval Kesim Yakut bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlanta Yüzük, 13,50 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 1,64 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 119

    Lot: 119

    Pırlanta Yüzük, 13,50 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 1,64 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Safir Pırlanta Kolye, 2,99 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede  0,09 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,84 ct. Yuvarlak Kesim Safir bulunmaktadır.

    Lot No: 120

    Lot: 120

    Safir Pırlanta Kolye, 2,99 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede 0,09 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,84 ct. Yuvarlak Kesim Safir bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Yakut Pırlanta Kolye, 2,34 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede 0,03 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,78 ct. Oval,Yuvarlak Kesim Yakut bulunmaktadır.

    Lot No: 121

    Lot: 121

    Yakut Pırlanta Kolye, 2,34 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede 0,03 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,78 ct. Oval,Yuvarlak Kesim Yakut bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Yakut Pırlanta Kolye, 2,79 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede  0,22 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1,18 ct. Oval Kesim Yakut bulunmaktadır.

    Lot No: 122

    Lot: 122

    Yakut Pırlanta Kolye, 2,79 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede 0,22 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1,18 ct. Oval Kesim Yakut bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Safir Pırlanta Kolye, 3,35 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede  0,87 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,49 ct. Damla Kesim Safir bulunmaktadır.

    Lot No: 123

    Lot: 123

    Safir Pırlanta Kolye, 3,35 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede 0,87 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,49 ct. Damla Kesim Safir bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Safir Pırlanta Küpe, 5,16 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Küpede 1,26 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,97 ct. Damla Kesim Safir bulunmaktadır.

    Lot No: 124

    Lot: 124

    Safir Pırlanta Küpe, 5,16 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Küpede 1,26 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,97 ct. Damla Kesim Safir bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Zümrüt Pırlanta Kolye, 4,76 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Küpede 0,52 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,72 ct. Damla Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    Lot No: 125

    Lot: 125

    Zümrüt Pırlanta Kolye, 4,76 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Küpede 0,52 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,72 ct. Damla Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlanta Kelebek Broş, 8,42 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Broşta 1,44 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 126

    Lot: 126

    Pırlanta Kelebek Broş, 8,42 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Broşta 1,44 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlanta Küpe, 7,82 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Küpede 2,25 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 127

    Lot: 127

    Pırlanta Küpe, 7,82 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Küpede 2,25 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Topaz Taşlı Pırlanta Yüzük, 4,24 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,50 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 19,86 ct. Kapşon Kesim Topaz bulunmaktadır.

    Lot No: 128

    Lot: 128

    Topaz Taşlı Pırlanta Yüzük, 4,24 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,50 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 19,86 ct. Kapşon Kesim Topaz bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Ametist Pırlanta Yüzük, 7,83 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,84 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 24,78 ct. Kapşon Kesim Ametist bulunmaktadır.

    Lot No: 129

    Lot: 129

    Ametist Pırlanta Yüzük, 7,83 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,84 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 24,78 ct. Kapşon Kesim Ametist bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Yakut Pırlanta Kolye, 3,17 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede 0,58 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,31 ct. Yuvarlak Kesim Yakut bulunmaktadır.

    Lot No: 130

    Lot: 130

    Yakut Pırlanta Kolye, 3,17 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede 0,58 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,31 ct. Yuvarlak Kesim Yakut bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlanta Yüzük, 10,03 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 1,83 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 131

    Lot: 131

    Pırlanta Yüzük, 10,03 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 1,83 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Zümrüt Pırlanta Yüzük, 3,30 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,07 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,11 ct. Yuvarlak Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    Lot No: 132

    Lot: 132

    Zümrüt Pırlanta Yüzük, 3,30 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,07 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,11 ct. Yuvarlak Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Zümrüt Pırlanta Yüzüki 3,10 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte  0,26 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,62 ct. Yuvarlak Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    Lot No: 133

    Lot: 133

    Zümrüt Pırlanta Yüzüki 3,10 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,26 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,62 ct. Yuvarlak Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Zümrüt Pırlanta Yüzük, 3,75 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,45 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,55 ct. Yuvarlak Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    Lot No: 134

    Lot: 134

    Zümrüt Pırlanta Yüzük, 3,75 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,45 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,55 ct. Yuvarlak Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Yakut Pırlanta Yüzük, 2,25 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,17 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,81 ct. Yuvarlak Kesim Yakut bulunmaktadır.

    Lot No: 135

    Lot: 135

    Yakut Pırlanta Yüzük, 2,25 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,17 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,81 ct. Yuvarlak Kesim Yakut bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Safir Pırlanta Kolye 3,25 gram 18 ayar Beyaz Altın 0,33 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,64 ct. Prenses Kesim Safir bulunmaktadır.

    Lot No: 136

    Lot: 136

    Safir Pırlanta Kolye 3,25 gram 18 ayar Beyaz Altın 0,33 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,64 ct. Prenses Kesim Safir bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Yakut Pırlanta Kolye, 3,92 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolye 0,40 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1,19 ct. Damla,Yuvarlak Kesim Yakut Kolye

    Lot No: 137

    Lot: 137

    Yakut Pırlanta Kolye, 3,92 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolye 0,40 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1,19 ct. Damla,Yuvarlak Kesim Yakut Kolye

    TLSatıldı
  • Zümrüt Pırlanta Yüzük, 5,3431,09 gram 18 ayar Beyaz Altındır.Yüzükte 0,11 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1,19 ct. Yuvarlak Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    Lot No: 138

    Lot: 138

    Zümrüt Pırlanta Yüzük, 5,3431,09 gram 18 ayar Beyaz Altındır.Yüzükte 0,11 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1,19 ct. Yuvarlak Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Safir Pırlanta Kolye, 3,19 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede  0,18 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,20 ct. Prenses Kesim Safir bulunmaktadır.

    Lot No: 139

    Lot: 139

    Safir Pırlanta Kolye, 3,19 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede 0,18 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,20 ct. Prenses Kesim Safir bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Safir Pırlanta Kolye, 2,82 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede 0,20 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,84 ct. Yuvarlak Kesim Safir bulunmaktadır.

    Lot No: 140

    Lot: 140

    Safir Pırlanta Kolye, 2,82 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede 0,20 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,84 ct. Yuvarlak Kesim Safir bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Yakut Pırlanta Kolye, 2,14 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede  0,21 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,32 ct. Yuvarlak Kesim Yakut bulunmaktadır.

    Lot No: 141

    Lot: 141

    Yakut Pırlanta Kolye, 2,14 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede 0,21 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,32 ct. Yuvarlak Kesim Yakut bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Yakut Pırlanta Kolye, 2,85 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede 0,30 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,31 ct. Yuvarlak Kesim Yakut bulunmaktadır.

    Lot No: 142

    Lot: 142

    Yakut Pırlanta Kolye, 2,85 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede 0,30 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,31 ct. Yuvarlak Kesim Yakut bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Safir Pırlanta Yüzük, 6,40 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,40 ct. Baget Kesim Pırlanta 1,41 ct. Oval Kesim Safir bulunmaktadır.

    Lot No: 143

    Lot: 143

    Safir Pırlanta Yüzük, 6,40 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,40 ct. Baget Kesim Pırlanta 1,41 ct. Oval Kesim Safir bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Safir Pırlanta Küpe, 3,04 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Küpede 0,14 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,84 ct. Oval,Yuvarlak Kesim Safir bulunmaktadır.

    Lot No: 144

    Lot: 144

    Safir Pırlanta Küpe, 3,04 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Küpede 0,14 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,84 ct. Oval,Yuvarlak Kesim Safir bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlanta Küpe, 11,12 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Küpede 1,99 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 145

    Lot: 145

    Pırlanta Küpe, 11,12 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Küpede 1,99 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlanta Yüzük, 10,26 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte  0,72 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 146

    Lot: 146

    Pırlanta Yüzük, 10,26 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,72 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlantalı Elmas Yüzük, 14,75 gram 8 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,68 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1,56 ct. Damla Kesim Elmas 1,13 ct. Yuvarlak Kesim Elmas bulunmaktadır.

    Lot No: 147

    Lot: 147

    Pırlantalı Elmas Yüzük, 14,75 gram 8 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,68 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1,56 ct. Damla Kesim Elmas 1,13 ct. Yuvarlak Kesim Elmas bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlanta Yüzük, 7,35 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 2,04 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 148

    Lot: 148

    Pırlanta Yüzük, 7,35 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 2,04 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Siyah ve Beyaz Pırlantalı Yüzük, 4,11 gram 8 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,27 ct. Yuvarlak Kesim Beyaz Pırlanta 0,45 ct. Yuvarlak Kesim Siyah Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 149

    Lot: 149

    Siyah ve Beyaz Pırlantalı Yüzük, 4,11 gram 8 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,27 ct. Yuvarlak Kesim Beyaz Pırlanta 0,45 ct. Yuvarlak Kesim Siyah Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Yakut Pırlanta Yüzük, 2,15 gram 8 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte  0,19 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,46 ct. Oval Kesim Yakut bulunmaktadır.

    Lot No: 150

    Lot: 150

    Yakut Pırlanta Yüzük, 2,15 gram 8 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,19 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,46 ct. Oval Kesim Yakut bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Siyah ve Beyaz Pırlantalı Yüzük, 3,72 gram 8 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,19 ct. Yuvarlak Kesim Beyaz Pırlanta 0,27 ct. Yuvarlak Kesim Siyah Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 151

    Lot: 151

    Siyah ve Beyaz Pırlantalı Yüzük, 3,72 gram 8 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,19 ct. Yuvarlak Kesim Beyaz Pırlanta 0,27 ct. Yuvarlak Kesim Siyah Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Zümrüt Pırlanta Yüzük, 5,65 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,60 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,82 ct. Markiz Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    Lot No: 152

    Lot: 152

    Zümrüt Pırlanta Yüzük, 5,65 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,60 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,82 ct. Markiz Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Yakut Pırlanta Küpe, 2,76 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Küpede 0,69 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,87 ct. Markiz Kesim Yakut bulunmaktadır.

    Lot No: 153

    Lot: 153

    Yakut Pırlanta Küpe, 2,76 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Küpede 0,69 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,87 ct. Markiz Kesim Yakut bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlantalı Elmas Zümrüt Yüzük, 13,63 gram 8 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte  0,46 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,57 ct. Yuvarlak Kesim Elmas 1,17 ct. Damla Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    Lot No: 154

    Lot: 154

    Pırlantalı Elmas Zümrüt Yüzük, 13,63 gram 8 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,46 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,57 ct. Yuvarlak Kesim Elmas 1,17 ct. Damla Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Yakut Pırlanta Yüzük, 3,15 gram 8 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte  0,25 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1,65 ct. Yuvarlak Kesim Yakut bulunmaktadır.

    Lot No: 155

    Lot: 155

    Yakut Pırlanta Yüzük, 3,15 gram 8 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,25 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1,65 ct. Yuvarlak Kesim Yakut bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Zümrüt Pırlanta Kolye, 3,07 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede  0,38 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1,74 ct. Oval Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    Lot No: 156

    Lot: 156

    Zümrüt Pırlanta Kolye, 3,07 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede 0,38 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1,74 ct. Oval Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Yakut Pırlanta Kolye, 4,53 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede  0,50 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1,40 ct. Damla Kesim Yakut bulunmaktadır.

    Lot No: 157

    Lot: 157

    Yakut Pırlanta Kolye, 4,53 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede 0,50 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1,40 ct. Damla Kesim Yakut bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Safir Pırlanta Kolye, 4,84 gram 8 ayar Beyaz Altındır. Kolyede  0,42 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1,68 ct. Yuvarlak Kesim Safir bulunmaktadır.

    Lot No: 158

    Lot: 158

    Safir Pırlanta Kolye, 4,84 gram 8 ayar Beyaz Altındır. Kolyede 0,42 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1,68 ct. Yuvarlak Kesim Safir bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Yakut Pırlanta Küpe, 5,12 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Küpede 0,46 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1,80 ct. Kalp Kesim Yakut 0,39 ct. Oval Kesim Yakut bulunmaktadır.

    Lot No: 159

    Lot: 159

    Yakut Pırlanta Küpe, 5,12 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Küpede 0,46 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1,80 ct. Kalp Kesim Yakut 0,39 ct. Oval Kesim Yakut bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlanta Yüzük, 6,82 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 1,58 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 160

    Lot: 160

    Pırlanta Yüzük, 6,82 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 1,58 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Safir Pırlanta Kolye, 5,21 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede 0,70 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,99 ct. Damla Kesim Safir bulunmaktadır.

    Lot No: 161

    Lot: 161

    Safir Pırlanta Kolye, 5,21 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede 0,70 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,99 ct. Damla Kesim Safir bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Safir Pırlanta Kolye, 5,12 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede 0,67 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1,02 ct. Oval Kesim Safir bulunmaktadır.

    Lot No: 162

    Lot: 162

    Safir Pırlanta Kolye, 5,12 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede 0,67 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1,02 ct. Oval Kesim Safir bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlanta Yüzük, 8,98 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte  2,60 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 163

    Lot: 163

    Pırlanta Yüzük, 8,98 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 2,60 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlanta Bileklik, 2,30 gram 8 ayar Beyaz Altındır. Bileklikte 0,39 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta vardır.

    Lot No: 164

    Lot: 164

    Pırlanta Bileklik, 2,30 gram 8 ayar Beyaz Altındır. Bileklikte 0,39 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta vardır.

    TLSatıldı
  • Pırlanta Elmas Yüzük, 24,43 gram 8 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,99 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 7,29 ct. Damla,Yuvarlak Kesim Elmas bulunmaktadır.

    Lot No: 165

    Lot: 165

    Pırlanta Elmas Yüzük, 24,43 gram 8 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,99 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 7,29 ct. Damla,Yuvarlak Kesim Elmas bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Safir Pırlanta Bileklik, 7,23 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Bileklikte 0,47 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,05 ct. Yuvarlak Kesim Safir bulunmaktadır.

    Lot No: 166

    Lot: 166

    Safir Pırlanta Bileklik, 7,23 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Bileklikte 0,47 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,05 ct. Yuvarlak Kesim Safir bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlantalı Elmas Yüzük, 20,83 gram 8 ayar Beyaz Altındır. Yüzük 0,53 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 3,76 ct. Yuvarlak Kesim Elmas bulunmaktadır.

    Lot No: 167

    Lot: 167

    Pırlantalı Elmas Yüzük, 20,83 gram 8 ayar Beyaz Altındır. Yüzük 0,53 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 3,76 ct. Yuvarlak Kesim Elmas bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlanta Küpe, 10,59 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Küpede  2,01 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 168

    Lot: 168

    Pırlanta Küpe, 10,59 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Küpede 2,01 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Zümrüt Pırlanta Kolye, 7,99 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede 1,92 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 2,67 ct. Oval Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    Lot No: 169

    Lot: 169

    Zümrüt Pırlanta Kolye, 7,99 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede 1,92 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 2,67 ct. Oval Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Beyaz,Kahverengi Pırlantalı Yüzük, 7,82 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,67 ct. Yuvarlak Kesim Beyaz Pırlanta 1,00 ct. Yuvarlak Kesim Kahverengi Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 170

    Lot: 170

    Beyaz,Kahverengi Pırlantalı Yüzük, 7,82 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,67 ct. Yuvarlak Kesim Beyaz Pırlanta 1,00 ct. Yuvarlak Kesim Kahverengi Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • opaz Taşlı Pırlanta Yüzük, 7,00 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,97 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 11,00 ct. Markiz Kesim Topaz bulunmaktadır.

    Lot No: 171

    Lot: 171

    opaz Taşlı Pırlanta Yüzük, 7,00 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,97 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 11,00 ct. Markiz Kesim Topaz bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlanta Yüzük, 5,56 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte  2,15 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 172

    Lot: 172

    Pırlanta Yüzük, 5,56 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 2,15 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlanta Yüzük, 4,52 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte  0,84 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 173

    Lot: 173

    Pırlanta Yüzük, 4,52 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,84 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlanta Yüzük, 6,66 gram 18 ayar Kırmızı Altındır. Yüzükte 1,81 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 174

    Lot: 174

    Pırlanta Yüzük, 6,66 gram 18 ayar Kırmızı Altındır. Yüzükte 1,81 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Kuvartz Pırlanta Yüzük, 6,11 gram 18 ayar Kırmızı Altındır. Yüzükte 0,32 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 11,99 ct. Markiz Kesim Kuvartz bulunmaktadır.

    Lot No: 175

    Lot: 175

    Kuvartz Pırlanta Yüzük, 6,11 gram 18 ayar Kırmızı Altındır. Yüzükte 0,32 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 11,99 ct. Markiz Kesim Kuvartz bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlanta Küpe, 12,80 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Küpede 2,21 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1,10 ct. Markiz Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 176

    Lot: 176

    Pırlanta Küpe, 12,80 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Küpede 2,21 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1,10 ct. Markiz Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Zümrüt Pırlanta Yüzük, 5,46 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,24 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,52 ct. Oval Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    Lot No: 177

    Lot: 177

    Zümrüt Pırlanta Yüzük, 5,46 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,24 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,52 ct. Oval Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Zümrüt Pırlanta Kolye, 3,90 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede 0,33 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,74 ct. Oval Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    Lot No: 178

    Lot: 178

    Zümrüt Pırlanta Kolye, 3,90 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede 0,33 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,74 ct. Oval Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Safir Pırlanta Kolye, 3,86 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede 0,33 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,98 ct. Oval Kesim Safir bulunmaktadır.

    Lot No: 179

    Lot: 179

    Safir Pırlanta Kolye, 3,86 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede 0,33 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,98 ct. Oval Kesim Safir bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlantalı İnci Gerdanlık, 31,00 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Gerdanlıkta  5,70 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 46,32 gr. Dizi İnci bulunmaktadır.

    Lot No: 180

    Lot: 180

    Pırlantalı İnci Gerdanlık, 31,00 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Gerdanlıkta 5,70 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 46,32 gr. Dizi İnci bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlanta Kelebek Broş, 13,72 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Broşta 3,35 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 181

    Lot: 181

    Pırlanta Kelebek Broş, 13,72 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Broşta 3,35 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlanta Yüzük, 6,64 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 1,64 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 182

    Lot: 182

    Pırlanta Yüzük, 6,64 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 1,64 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlanta Küpe, 11,94 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Küpede 3,85 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 183

    Lot: 183

    Pırlanta Küpe, 11,94 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Küpede 3,85 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlanta Yüzük, 9,30 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,22 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 2,01 ct. Prenses Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 184

    Lot: 184

    Pırlanta Yüzük, 9,30 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,22 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 2,01 ct. Prenses Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Doğal İncili Pırlanta Küpe, 13,26 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Küpede 5,08 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,83 ct. Baget Kesim Pırlanta 2 Adet Doğal İnci bulunmaktadır.

    Lot No: 185

    Lot: 185

    Doğal İncili Pırlanta Küpe, 13,26 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Küpede 5,08 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,83 ct. Baget Kesim Pırlanta 2 Adet Doğal İnci bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Siyah Beyaz Pırlanta Yüzük, 15,27 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 3,38 ct. Yuvarlak Kesim Beyaz Pırlanta 2,85 ct. Yuvarlak Kesim Siyah Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 186

    Lot: 186

    Siyah Beyaz Pırlanta Yüzük, 15,27 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 3,38 ct. Yuvarlak Kesim Beyaz Pırlanta 2,85 ct. Yuvarlak Kesim Siyah Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Doğal İncili Pırlanta Kolye, 7,38 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede 2,64 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1 Adet Doğal İnci bulunmaktadır.

    Lot No: 187

    Lot: 187

    Doğal İncili Pırlanta Kolye, 7,38 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede 2,64 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1 Adet Doğal İnci bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Zümrüt Pırlanta Kolye, 8,54 gram 18 ayar Beyaz Altındır.Kolyede 0,95 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,78 ct. Yuvarlak Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    Lot No: 188

    Lot: 188

    Zümrüt Pırlanta Kolye, 8,54 gram 18 ayar Beyaz Altındır.Kolyede 0,95 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,78 ct. Yuvarlak Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlanta Yüzük, 5,66 gram 18 ayar Kırmızı Altındır. Yüzükte  1,53 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 189

    Lot: 189

    Pırlanta Yüzük, 5,66 gram 18 ayar Kırmızı Altındır. Yüzükte 1,53 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Zümrüt pırlanta küpe, 12,48 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Küpede  2,07 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 53,55 ct. Dizi Zümrüt bulunmaktadır.

    Lot No: 190

    Lot: 190

    Zümrüt pırlanta küpe, 12,48 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Küpede 2,07 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 53,55 ct. Dizi Zümrüt bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Yakut Pırlanta gerdanlık, 20,66 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Gerdanlıkta  1,73 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 433,54 ct. Dizi Yakut bulunmaktadır.

    Lot No: 191

    Lot: 191

    Yakut Pırlanta gerdanlık, 20,66 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Gerdanlıkta 1,73 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 433,54 ct. Dizi Yakut bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlanta Safir Bileklik, 12,88 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Bileklikte  1,02 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 175,00 ct. Dizi Safir bulunmaktadır.

    Lot No: 192

    Lot: 192

    Pırlanta Safir Bileklik, 12,88 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Bileklikte 1,02 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 175,00 ct. Dizi Safir bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Safir pırlanta küpe,14,60 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Küpede  1,02 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 53,75 ct. Dizi Safir bulunmaktadır.

    Lot No: 193

    Lot: 193

    Safir pırlanta küpe,14,60 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Küpede 1,02 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 53,75 ct. Dizi Safir bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Zümrüt pırlanta gerdanlık, 46,97 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Gerdanlıkta  3,86 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 316,00 ct. Dizi Zümrüt bulunmaktadır.

    Lot No: 194

    Lot: 194

    Zümrüt pırlanta gerdanlık, 46,97 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Gerdanlıkta 3,86 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 316,00 ct. Dizi Zümrüt bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlantalı elmas yüzük, 12,29 gram 8 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte  0,73 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1,06 ct. Yuvarlak Kesim Elmas bulunmaktadır.

    Lot No: 195

    Lot: 195

    Pırlantalı elmas yüzük, 12,29 gram 8 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,73 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1,06 ct. Yuvarlak Kesim Elmas bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Zümrüt pırlanta kolye, 3,24 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede  0,39 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta, 0,61 ct. Yuvarlak Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    Lot No: 196

    Lot: 196

    Zümrüt pırlanta kolye, 3,24 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede 0,39 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta, 0,61 ct. Yuvarlak Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlanta Yzüük, 12,79 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte, 1,45 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 197

    Lot: 197

    Pırlanta Yzüük, 12,79 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte, 1,45 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlanta Yüzük, 12,65 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte  0,74 ct. Yuvarlak Kesim Beyaz Pırlanta 1,23 ct. Yuvarlak Kesim Siyah Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 198

    Lot: 198

    Pırlanta Yüzük, 12,65 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,74 ct. Yuvarlak Kesim Beyaz Pırlanta 1,23 ct. Yuvarlak Kesim Siyah Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlanta Yüzük, 10,61 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 1,32 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 199

    Lot: 199

    Pırlanta Yüzük, 10,61 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 1,32 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlanta Yüzük, 5,91 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte  0,52 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 200

    Lot: 200

    Pırlanta Yüzük, 5,91 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,52 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Yakut pırlanta kolye, 2,18 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede 0,06 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,64 ct. Yuvarlak Kesim Yakut bulunmaktadır.

    Lot No: 201

    Lot: 201

    Yakut pırlanta kolye, 2,18 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede 0,06 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,64 ct. Yuvarlak Kesim Yakut bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlanta Küpe, 9,35 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Küpede,  2,18 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 202

    Lot: 202

    Pırlanta Küpe, 9,35 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Küpede, 2,18 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlantalı inci kolye, 6,91 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede  0,79 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 203

    Lot: 203

    Pırlantalı inci kolye, 6,91 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede 0,79 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlanta bileklik, 5,47 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Bileklikte  0,59 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 204

    Lot: 204

    Pırlanta bileklik, 5,47 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Bileklikte 0,59 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Zümrüt Pırlanta yüzük, 2,68 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte  0,22 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,51 ct. Markiz Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    Lot No: 205

    Lot: 205

    Zümrüt Pırlanta yüzük, 2,68 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,22 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,51 ct. Markiz Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Yakut pırlanta küpe, 13,43 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Küpelerde  0,99 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 77,55 ct. Dizi Yakut bulunmaktadır.

    Lot No: 206

    Lot: 206

    Yakut pırlanta küpe, 13,43 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Küpelerde 0,99 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 77,55 ct. Dizi Yakut bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlantalı İnci Bileklik, 10,51 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Gerdanlıkta  1,00 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 66,45 gr. Dizi İnci bulunmaktadır.

    Lot No: 207

    Lot: 207

    Pırlantalı İnci Bileklik, 10,51 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Gerdanlıkta 1,00 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 66,45 gr. Dizi İnci bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Safir pırlanta gerdanlık, 24,47 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Gerdanlıkta 1,98 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 420,30 ct. Dizi Safir bulunmaktadır.

    Lot No: 208

    Lot: 208

    Safir pırlanta gerdanlık, 24,47 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Gerdanlıkta 1,98 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 420,30 ct. Dizi Safir bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Yakut pırlanta bileklik,  11,74 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Bileklikte,  1,08 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 152,65 ct. Dizi Yakut bulunmaktadır.

    Lot No: 209

    Lot: 209

    Yakut pırlanta bileklik, 11,74 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Bileklikte, 1,08 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 152,65 ct. Dizi Yakut bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlanta Yüzük, 11,42 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte  0,89 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1,05 ct. Trapez Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 210

    Lot: 210

    Pırlanta Yüzük, 11,42 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,89 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1,05 ct. Trapez Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Aquamarin taşlı pırlanta yüzük, 4,66 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte,  0,24 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,75 ct. Aquamarin 1,73 ct. Multicolor bulunmaktadır.

    Lot No: 211

    Lot: 211

    Aquamarin taşlı pırlanta yüzük, 4,66 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte, 0,24 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,75 ct. Aquamarin 1,73 ct. Multicolor bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Zümrüt Pırlanta Kolye, 5,56 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede  0,48 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,89 ct. Damla Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    Lot No: 212

    Lot: 212

    Zümrüt Pırlanta Kolye, 5,56 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede 0,48 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,89 ct. Damla Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Zümrüt Pırlanta Kolye, 4,63 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede  0,26 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,40 ct. Oval Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    Lot No: 213

    Lot: 213

    Zümrüt Pırlanta Kolye, 4,63 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede 0,26 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,40 ct. Oval Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Safir Pırlanta Yüzük, 6,44 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte  0,41 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1,80 ct. Oval Kesim Safir bulunmaktadır.

    Lot No: 214

    Lot: 214

    Safir Pırlanta Yüzük, 6,44 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 0,41 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1,80 ct. Oval Kesim Safir bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Yakut Pırlanta Küpe, 3,25 gram 14 ayar Beyaz Altındır. Küpede 0,43 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1,12 ct. Damla Kesim Yakut 0,68 ct. Oval Kesim Yakut bulunmaktadır.

    Lot No: 215

    Lot: 215

    Yakut Pırlanta Küpe, 3,25 gram 14 ayar Beyaz Altındır. Küpede 0,43 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1,12 ct. Damla Kesim Yakut 0,68 ct. Oval Kesim Yakut bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Zümrüt Pırlantalı Kolye, 2,44 gram 14 ayar Beyaz Altındır. Kolyede  0,16 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta, 0,27 ct. Baget Kesim Pırlanta, 0,87 ct. Yuvarlak Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    Lot No: 216

    Lot: 216

    Zümrüt Pırlantalı Kolye, 2,44 gram 14 ayar Beyaz Altındır. Kolyede 0,16 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta, 0,27 ct. Baget Kesim Pırlanta, 0,87 ct. Yuvarlak Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlantalı Elmas Yüzük, 5,44 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte  1,51 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta, 1,57 ct. Yuvarlak Kesim Elmas bulunmaktadır.

    Lot No: 217

    Lot: 217

    Pırlantalı Elmas Yüzük, 5,44 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 1,51 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta, 1,57 ct. Yuvarlak Kesim Elmas bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırtlanta Yüzük, 7,13 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte  1,13 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,50 ct. Baget Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 218

    Lot: 218

    Pırtlanta Yüzük, 7,13 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 1,13 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,50 ct. Baget Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırtlanta Yüzük, 5,30 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte  2,15 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmatadfır.

    Lot No: 219

    Lot: 219

    Pırtlanta Yüzük, 5,30 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte 2,15 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmatadfır.

    TLSatıldı
  • Pırlantalı kelebek şahmeran, 5,99 gram 14 ayar Beyaz Altındır. 1,42 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 220

    Lot: 220

    Pırlantalı kelebek şahmeran, 5,99 gram 14 ayar Beyaz Altındır. 1,42 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Yakut pırlantalı kolye, 3,51 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede  0,19 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta,  0,45 ct. Yuvarlak Kesim Yakut bulunmaktadır.

    Lot No: 221

    Lot: 221

    Yakut pırlantalı kolye, 3,51 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede 0,19 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta, 0,45 ct. Yuvarlak Kesim Yakut bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Yakut pırlanta kolye, 3,77 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede  0,15 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta, 0,45 ct. Yuvarlak Kesim Yakut  bulunmaktadır.

    Lot No: 222

    Lot: 222

    Yakut pırlanta kolye, 3,77 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede 0,15 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta, 0,45 ct. Yuvarlak Kesim Yakut bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlanta bileklik, 8,20 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Bileklikte 1,22 ct. Yuvarlak Kesim Beyaz Pırlanta, 0,30 ct. Yuvarlak Kesim Siyah Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 223

    Lot: 223

    Pırlanta bileklik, 8,20 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Bileklikte 1,22 ct. Yuvarlak Kesim Beyaz Pırlanta, 0,30 ct. Yuvarlak Kesim Siyah Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Pırlanta Kolye, 16,18 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede  4,06 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 224

    Lot: 224

    Pırlanta Kolye, 16,18 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede 4,06 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • İncili Pırlanta Broş, 28,92 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Broşta  3,43 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta, 3 Adet Doğal İnci bulunmaktadır.

    Lot No: 225

    Lot: 225

    İncili Pırlanta Broş, 28,92 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Broşta 3,43 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta, 3 Adet Doğal İnci bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • İncili Pırlanta Kolye, 9,08 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede  0,65 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta, 3,04 gr. Dizi İnci bulunmaktadır.

    Lot No: 226

    Lot: 226

    İncili Pırlanta Kolye, 9,08 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede 0,65 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta, 3,04 gr. Dizi İnci bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • İncili Pırlanta Küpe, 7,82 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Küpelerde 1,01 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta, 6,01 gr. Dizi İnci bulunmaktadır.

    Lot No: 227

    Lot: 227

    İncili Pırlanta Küpe, 7,82 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Küpelerde 1,01 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta, 6,01 gr. Dizi İnci bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Zümrüt Pırlanta Bileklik, 3,10 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Bileklikte  0,82 ct. Prenses Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    Lot No: 228

    Lot: 228

    Zümrüt Pırlanta Bileklik, 3,10 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Bileklikte 0,82 ct. Prenses Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Safir Pırlanta Bileklik, 3,49 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Bileklikte  0,31 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta, 0,41 ct. Yuvarlak Kesim Safir bulunmaktadır.

    Lot No: 229

    Lot: 229

    Safir Pırlanta Bileklik, 3,49 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Bileklikte 0,31 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta, 0,41 ct. Yuvarlak Kesim Safir bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Yakut Pırlanta Bileklik3,54 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Bileklikte  0,34 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta, 0,94 ct. Prenses Kesim Yakut bulunmaktadır.

    Lot No: 230

    Lot: 230

    Yakut Pırlanta Bileklik3,54 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Bileklikte 0,34 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta, 0,94 ct. Prenses Kesim Yakut bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Safir Pırlanta Bileklik, 3,78 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Bileklik, 0,33 ct. Yuvarlak Kesim Pırlantadır. Bileklikte  0,45 ct. Yuvarlak Kesim Safir bulunmaktadır.

    Lot No: 231

    Lot: 231

    Safir Pırlanta Bileklik, 3,78 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Bileklik, 0,33 ct. Yuvarlak Kesim Pırlantadır. Bileklikte 0,45 ct. Yuvarlak Kesim Safir bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • SEYF-İ İSTANBUL-Bizans İmparatoru Hadrianus zamanında inşaatına başlanan ve günümüze kadar uşalarak gelen, tarih boyunca İstabul'u aşkla saran Bozdoğan Kemerin muhteşem bir mücevhere dönüştü. Bozdoğan Kemer'inden  esinlenen Seyf-i İstanbul Yüzük, 9,42 gramdır. 18 ayar Beyaz Altın  olan eşsiz yüzük, 0,94 ct. Yuvarlak kesim pırlanta içermektedir.

    Lot No: 232

    Lot: 232

    SEYF-İ İSTANBUL-Bizans İmparatoru Hadrianus zamanında inşaatına başlanan ve günümüze kadar uşalarak gelen, tarih boyunca İstabul'u aşkla saran Bozdoğan Kemerin muhteşem bir mücevhere dönüştü. Bozdoğan Kemer'inden esinlenen Seyf-i İstanbul Yüzük, 9,42 gramdır. 18 ayar Beyaz Altın olan eşsiz yüzük, 0,94 ct. Yuvarlak kesim pırlanta içermektedir.

    TLSatıldı
  • BERÜZ-Topkapı Sarayı'nın en göz alıcı bölümlerinden biri olan Divan-ı Hümayun Hazinelerinden esinlenerek tasarlanan Berüz Yüzük, 15,21 gram 18 ayar Beyaz Altındır ve  0,67 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta  bulunmaktadır.

    Lot No: 233

    Lot: 233

    BERÜZ-Topkapı Sarayı'nın en göz alıcı bölümlerinden biri olan Divan-ı Hümayun Hazinelerinden esinlenerek tasarlanan Berüz Yüzük, 15,21 gram 18 ayar Beyaz Altındır ve 0,67 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • ŞEHR-İ BAHA-Lale devrinin simgesel çeşmelerinden biri olan ve Avrupa mimarisinin etkisinde inşa edilen III. Ahmet çeşmesi rokoko’nun yanı sıra özellikle barok etkileri taşıyan desenleri eş 
8,43 gram 18 ayar Beyaz Altın 0,44 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta Yüzük

    Lot No: 234

    Lot: 234

    ŞEHR-İ BAHA-Lale devrinin simgesel çeşmelerinden biri olan ve Avrupa mimarisinin etkisinde inşa edilen III. Ahmet çeşmesi rokoko’nun yanı sıra özellikle barok etkileri taşıyan desenleri eş 8,43 gram 18 ayar Beyaz Altın 0,44 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta Yüzük

    TLSatıldı
  • ŞEHR-İ AB'YAR-Topkapı Sarayı Enderun Kütüphanesinde bulunan muhteşem çeşmenin kubbesinden esinlenerek yapılan Şehr-i Ab'yar kolye 13,70 gram, 18 ayar Beyaz Altındır ve   1,21 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta içermektedir.

    Lot No: 235

    Lot: 235

    ŞEHR-İ AB'YAR-Topkapı Sarayı Enderun Kütüphanesinde bulunan muhteşem çeşmenin kubbesinden esinlenerek yapılan Şehr-i Ab'yar kolye 13,70 gram, 18 ayar Beyaz Altındır ve 1,21 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta içermektedir.

    TLSatıldı
  • AŞK-I MECAZİ-Barok mimarinin Osmanlı mimarisi ile kesiştiği Dolmabahçe Sarayının muhteşem kapı kubbesinden esinlenerek tasarlanan Aşk- Mecazi Yüzük,  boğazın  kraliçesi olan Dolma Bahçe Sarayı gibi günümüz kraliçelerinin parmaklarında ölümsüz bir esere dönüşüyor. Aşk-ı Mecazi Yüzük, 15,06 gramdır ve 18 ayar Beyaz Altındır.  0,81 ct. Yuvarlak Kesim Pırlantaya sahipm olan yüzükte ayrıca  0,13 ct. Kapşon Kesim Zümrüt yer almaktadır.

    Lot No: 236

    Lot: 236

    AŞK-I MECAZİ-Barok mimarinin Osmanlı mimarisi ile kesiştiği Dolmabahçe Sarayının muhteşem kapı kubbesinden esinlenerek tasarlanan Aşk- Mecazi Yüzük, boğazın kraliçesi olan Dolma Bahçe Sarayı gibi günümüz kraliçelerinin parmaklarında ölümsüz bir esere dönüşüyor. Aşk-ı Mecazi Yüzük, 15,06 gramdır ve 18 ayar Beyaz Altındır. 0,81 ct. Yuvarlak Kesim Pırlantaya sahipm olan yüzükte ayrıca 0,13 ct. Kapşon Kesim Zümrüt yer almaktadır.

    TLSatıldı
  • ÂB-I BESTE-Dünya tarihinin en ünlü ve görkemli yapıtlarından biri olan Ayasofya'nın muhteşem aydınlatması  eşsiz bir mücevhere dönüştü…  Bir başyapıt olan Ayasofya'nın tarihe tanıklık eden aydınlatmaları, maharetli mücevher ustalarının   ellerinde  kez daha ölümsüzleşti... Ab-ı Beste Kolye, 14,08 gram ve 18 ayar Beyz Altındır. 1,37 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta içeren kolye 2 Adet Doğal İnci ile tamamlanmıştır.

    Lot No: 237

    Lot: 237

    ÂB-I BESTE-Dünya tarihinin en ünlü ve görkemli yapıtlarından biri olan Ayasofya'nın muhteşem aydınlatması eşsiz bir mücevhere dönüştü… Bir başyapıt olan Ayasofya'nın tarihe tanıklık eden aydınlatmaları, maharetli mücevher ustalarının ellerinde kez daha ölümsüzleşti... Ab-ı Beste Kolye, 14,08 gram ve 18 ayar Beyz Altındır. 1,37 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta içeren kolye 2 Adet Doğal İnci ile tamamlanmıştır.

    TLSatıldı
  • ABİLE-Tarihi Tophane çeşmesinin en güzel desenlerinden mücevher ustasının elinde ölümsüzleşti..  Abile Broş, 13,20 gram 18 ayar Beyaz Altındır ve 0,70 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1,25 ct. Yuvarlak Kesim Elmas bulunmaktadır.

    Lot No: 238

    Lot: 238

    ABİLE-Tarihi Tophane çeşmesinin en güzel desenlerinden mücevher ustasının elinde ölümsüzleşti.. Abile Broş, 13,20 gram 18 ayar Beyaz Altındır ve 0,70 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1,25 ct. Yuvarlak Kesim Elmas bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • BAHR-İ İSTABUL-İstanbul Boğazının tarihine tanıklık eden Galata Köprüsünün kenarlarında bulunan desenlerin eşsiz bir mücevhere dönüştüğü Bahr-i İstanbul Kolye 23,00 gram  ve18 ayar Beyaz Altındır.  2,71 ct. Yuvarlak Kesim Pırlantalarla süslü olan kolye, mücevher ustalarının elinde titizlikle yapılmıştır. Kolyenin tasarımını 1,18 ct. Prenses Kesim Pırlanta 3,19 ct. Prenses Kesim Yakut göz alıcı bir şekilde tamamlamaktadır.

    Lot No: 239

    Lot: 239

    BAHR-İ İSTABUL-İstanbul Boğazının tarihine tanıklık eden Galata Köprüsünün kenarlarında bulunan desenlerin eşsiz bir mücevhere dönüştüğü Bahr-i İstanbul Kolye 23,00 gram ve18 ayar Beyaz Altındır. 2,71 ct. Yuvarlak Kesim Pırlantalarla süslü olan kolye, mücevher ustalarının elinde titizlikle yapılmıştır. Kolyenin tasarımını 1,18 ct. Prenses Kesim Pırlanta 3,19 ct. Prenses Kesim Yakut göz alıcı bir şekilde tamamlamaktadır.

    TLSatıldı
  • DÜRR-U RUMELİ-İstanbul Boğazını aşkla sarıp sarmalayan Rumeli Hisarından esinlenerek tasarlanan ve Diamond Of istanbul Kolkesiyonunun en nadide parçalarından biri olan Dürr-u Rumeli Yüzük 21,50 gram 18 ayar Yeşil Altındır ve  0,24 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1 Adet Doğal İnci bulunmaktadır.

    Lot No: 240

    Lot: 240

    DÜRR-U RUMELİ-İstanbul Boğazını aşkla sarıp sarmalayan Rumeli Hisarından esinlenerek tasarlanan ve Diamond Of istanbul Kolkesiyonunun en nadide parçalarından biri olan Dürr-u Rumeli Yüzük 21,50 gram 18 ayar Yeşil Altındır ve 0,24 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1 Adet Doğal İnci bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • ŞEB-İ ŞEHR-Dünya'nın en tarihi en göz alıcı şehirlerinden biri olan İstanbul'un tarihi sokak lambaları göz kamaştıran ışıltısıyla eşsiz bir mücevhere dönüştü.  Şeb-i Şehr kolye, 18,75 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Muhteşem kolyede,  1,39 ct. yuvarlak Kesim Pırlanta 2,83 ct. Damla kesim Garnet taş bulunmaktadır.

    Lot No: 241

    Lot: 241

    ŞEB-İ ŞEHR-Dünya'nın en tarihi en göz alıcı şehirlerinden biri olan İstanbul'un tarihi sokak lambaları göz kamaştıran ışıltısıyla eşsiz bir mücevhere dönüştü. Şeb-i Şehr kolye, 18,75 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Muhteşem kolyede, 1,39 ct. yuvarlak Kesim Pırlanta 2,83 ct. Damla kesim Garnet taş bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • LALEZAR-İstanbul'un simgelerinden biri olan Lale en göz kamaştırıcı haliyle eşsiz br mücevhere dönüştü. Lalezar kolye, 14,76 gram ağırlığında, 18 ayar Beyaz Altındır. Kolye,  0,37 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta,  0,18 ct. Yuvarlak kesim Zümrüt 0,16 ct. Damla Kesim Zümrüt içermektedir.

    Lot No: 242

    Lot: 242

    LALEZAR-İstanbul'un simgelerinden biri olan Lale en göz kamaştırıcı haliyle eşsiz br mücevhere dönüştü. Lalezar kolye, 14,76 gram ağırlığında, 18 ayar Beyaz Altındır. Kolye, 0,37 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta, 0,18 ct. Yuvarlak kesim Zümrüt 0,16 ct. Damla Kesim Zümrüt içermektedir.

    TLSatıldı
  • DARÜBERD-İ İSTANBUL-İstanbul'un incisi Boğaz Köprüsü'nün mücevher ustalarının elinde  eşsiz bir yüzüğe dönüşüyor. Aquamarine taş ile muazzam bir görünüşe bürünen Darüberd-i İstanbul yüzük, 15,03 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte Boğaz Köprüsünün simgesi olan halatlar ; 0,88 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta ile oluşturulmıştır. Boğazın efsane suları ise 4,00 ct. Aquamarine  Taş ile  temsil edilmiştir.

    Lot No: 243

    Lot: 243

    DARÜBERD-İ İSTANBUL-İstanbul'un incisi Boğaz Köprüsü'nün mücevher ustalarının elinde eşsiz bir yüzüğe dönüşüyor. Aquamarine taş ile muazzam bir görünüşe bürünen Darüberd-i İstanbul yüzük, 15,03 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzükte Boğaz Köprüsünün simgesi olan halatlar ; 0,88 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta ile oluşturulmıştır. Boğazın efsane suları ise 4,00 ct. Aquamarine Taş ile temsil edilmiştir.

    TLSatıldı
  • MABER-İ ARZ-Avrupa ve Asya'yı  birbirine sonsuz aşkla kavusturan İstanbul Boğazından esinlenerek tasarlanan Maber-i Arz yüzük, nesilden nesile geçecek nadide bir parça...  Maber-i Arz; 14,01 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzük,  1,37 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta,  0,15 ct. Baget Kesim Pırlanta içermektedir.

    Lot No: 244

    Lot: 244

    MABER-İ ARZ-Avrupa ve Asya'yı birbirine sonsuz aşkla kavusturan İstanbul Boğazından esinlenerek tasarlanan Maber-i Arz yüzük, nesilden nesile geçecek nadide bir parça... Maber-i Arz; 14,01 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Yüzük, 1,37 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta, 0,15 ct. Baget Kesim Pırlanta içermektedir.

    TLSatıldı
  • HÜRREM SULTAN-Dillere destan Hürrem Sultan'ın adına inşa dilen Haseki hürrem Sultan Hamamı'nın muhteşem kubbesi usta  bir mücevher ustasının elinde dile geldi…  Nesilden nesile geçecek olan bu muhteşem Hürrem Sultan Yüzük, 10,95 gram 18 ayar Yeşil Altındır ve 1,04 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta  içermektedir.

    Lot No: 245

    Lot: 245

    HÜRREM SULTAN-Dillere destan Hürrem Sultan'ın adına inşa dilen Haseki hürrem Sultan Hamamı'nın muhteşem kubbesi usta bir mücevher ustasının elinde dile geldi… Nesilden nesile geçecek olan bu muhteşem Hürrem Sultan Yüzük, 10,95 gram 18 ayar Yeşil Altındır ve 1,04 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta içermektedir.

    TLSatıldı
  • HÜNKAR-I AYAN-Osmanlı sanat  tarihinin en göz kamaştıran parçalarından biri olan Saltanat Kayığı… Baş kısımında bulunan altın oymaları  ve desenleri bu koleksiyondaki en önemli ilham kaynaklarındna biri oldu... Bu tarihi eser,  Mücevher ustasının tititiz işçiliği ile günümüzün nadir eserlerinden birine dönüşüyor. Hünkar-ı Ayan Kolye;  14,94 gram 18 ayar Yeşil,Kırmızı Altındır.  Kolyede  1,12 Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,20 ct. Yuvarlak Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    Lot No: 246

    Lot: 246

    HÜNKAR-I AYAN-Osmanlı sanat tarihinin en göz kamaştıran parçalarından biri olan Saltanat Kayığı… Baş kısımında bulunan altın oymaları ve desenleri bu koleksiyondaki en önemli ilham kaynaklarındna biri oldu... Bu tarihi eser, Mücevher ustasının tititiz işçiliği ile günümüzün nadir eserlerinden birine dönüşüyor. Hünkar-ı Ayan Kolye; 14,94 gram 18 ayar Yeşil,Kırmızı Altındır. Kolyede 1,12 Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,20 ct. Yuvarlak Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • FÜLK-Ü SALTANAT-Osmanlı sanat  tarihinin en göz kamaştıran parçalarından biri olan Saltanat Kayığı… Bu tarihi eserin  altın oymaları  ve desenleri bu koleksiyondaki en önemli ilham kaynaklarından biri oldu... Bu tarihi eser,  Mücevher ustasının tititiz işçiliği ile günümüzün nadir eserlerinden birine dönüşüyor. Fülk-ü Saltanat Yüzük, 9,50 gram 18 ayar Yeşil,Beyaz Altındır. Yüzük 1,58 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta içermektedir.

    Lot No: 247

    Lot: 247

    FÜLK-Ü SALTANAT-Osmanlı sanat tarihinin en göz kamaştıran parçalarından biri olan Saltanat Kayığı… Bu tarihi eserin altın oymaları ve desenleri bu koleksiyondaki en önemli ilham kaynaklarından biri oldu... Bu tarihi eser, Mücevher ustasının tititiz işçiliği ile günümüzün nadir eserlerinden birine dönüşüyor. Fülk-ü Saltanat Yüzük, 9,50 gram 18 ayar Yeşil,Beyaz Altındır. Yüzük 1,58 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta içermektedir.

    TLSatıldı
  • DİLRUBA-Divan-ı Hümayün'ün birbirinden değerli hazineleri Diamond Of İstanbul koleksiyonunda eşsiz bir mücevhere dönüşüyor.  Padişah sorgucundan esinlenerek tasarlanan Dilruba Küpeler, 11,40 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Muhteşem Küpelerde 0,90 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,68 ct. Kapşon Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    Lot No: 248

    Lot: 248

    DİLRUBA-Divan-ı Hümayün'ün birbirinden değerli hazineleri Diamond Of İstanbul koleksiyonunda eşsiz bir mücevhere dönüşüyor. Padişah sorgucundan esinlenerek tasarlanan Dilruba Küpeler, 11,40 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Muhteşem Küpelerde 0,90 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,68 ct. Kapşon Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • DİLRUBA-Divan-ı Hümayün'ün birbirinden değerli hazineleri Diamond Of İstanbul koleksiyonunda eşsiz bir mücevhere dönüşüyor.  Rüyaları süsleyen bu eşsiz küpeler 15,52 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Dilruba Küpelerde 2,01 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1,48 ct. Damla Kesim Zümrüt 2,75 ct. Damla Kesim Yakut 1,17 ct. Yuvarlak Kesim Garnet Taş bulunmaktadır. Mücevher kutunuzun en eşsiz parçası olacak Dilruba küpeler günümüz kraliçelerinin en nadide parçası olacak.

    Lot No: 249

    Lot: 249

    DİLRUBA-Divan-ı Hümayün'ün birbirinden değerli hazineleri Diamond Of İstanbul koleksiyonunda eşsiz bir mücevhere dönüşüyor. Rüyaları süsleyen bu eşsiz küpeler 15,52 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Dilruba Küpelerde 2,01 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1,48 ct. Damla Kesim Zümrüt 2,75 ct. Damla Kesim Yakut 1,17 ct. Yuvarlak Kesim Garnet Taş bulunmaktadır. Mücevher kutunuzun en eşsiz parçası olacak Dilruba küpeler günümüz kraliçelerinin en nadide parçası olacak.

    TLSatıldı
  • AŞK-I MECAZİ-İstanbul Boğazının en asil yapılarından biri olan Dolma Bahçe Sarayından esinlenerek tasarlanan bu muhteşem yüzük 16,06 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Aşk-ı Mecazi Yüzük 2,30 ct. Yuvarlak Kesim Pırlantadır.

    Lot No: 250

    Lot: 250

    AŞK-I MECAZİ-İstanbul Boğazının en asil yapılarından biri olan Dolma Bahçe Sarayından esinlenerek tasarlanan bu muhteşem yüzük 16,06 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Aşk-ı Mecazi Yüzük 2,30 ct. Yuvarlak Kesim Pırlantadır.

    TLSatıldı
  • BERÜZ-Topkapı Sarayı'nın en göz alıcı bölümlerinden biri olan Divan-ı Hümayun Hazinelerinden esinlenerek tasarlanan Berüz nadide bilezik; 62,41 gram 18 ayar Kırmızı Altındır. Berüz bilezikte 8,57 ct.Yuvarlak kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 251

    Lot: 251

    BERÜZ-Topkapı Sarayı'nın en göz alıcı bölümlerinden biri olan Divan-ı Hümayun Hazinelerinden esinlenerek tasarlanan Berüz nadide bilezik; 62,41 gram 18 ayar Kırmızı Altındır. Berüz bilezikte 8,57 ct.Yuvarlak kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • HÜZME-Asil bir sanat gurur ile muhteşem göğsünü Marmaranın ve boğazın mavi ve ipek
sularına dayayan Molla Çelebi caminin muhteşem sebilinden esinlenerek tasarlanan Hüzme Kolye; Mimar Sinan'ın eşiz eserinde kullandığı desenlerle  tekrar hayat buldu. Hüzme Kolye 28,35 gram 18 ayar Kırmızı,Beyaz altındır ve  2,71 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta içermektedir.

    Lot No: 252

    Lot: 252

    HÜZME-Asil bir sanat gurur ile muhteşem göğsünü Marmaranın ve boğazın mavi ve ipek sularına dayayan Molla Çelebi caminin muhteşem sebilinden esinlenerek tasarlanan Hüzme Kolye; Mimar Sinan'ın eşiz eserinde kullandığı desenlerle tekrar hayat buldu. Hüzme Kolye 28,35 gram 18 ayar Kırmızı,Beyaz altındır ve 2,71 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta içermektedir.

    TLSatıldı
  • BERÜZ-Topkapı Sarayı'nın en göz alıcı bölümlerinden biri olan Divan-ı Hümayun Hazinelerinden esinlenerek tasarlanan Berüz serisinden eşbir kolye…Berüz kolye 14,10 gram 18 ayar Yeşil,Beyaz Altındır ve  1,93 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 253

    Lot: 253

    BERÜZ-Topkapı Sarayı'nın en göz alıcı bölümlerinden biri olan Divan-ı Hümayun Hazinelerinden esinlenerek tasarlanan Berüz serisinden eşbir kolye…Berüz kolye 14,10 gram 18 ayar Yeşil,Beyaz Altındır ve 1,93 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • BERÜZ-Topkapı Sarayı'nın en göz alıcı bölümlerinden biri olan Divan-ı Hümayun Hazinelerinden esinlenerek tasarlanan Berüz serisinden eşbir kolye…Berüz kolye 15,47 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Berüz Kolyede 1,19 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1,06 ct. Yuvarlak Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    Lot No: 254

    Lot: 254

    BERÜZ-Topkapı Sarayı'nın en göz alıcı bölümlerinden biri olan Divan-ı Hümayun Hazinelerinden esinlenerek tasarlanan Berüz serisinden eşbir kolye…Berüz kolye 15,47 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Berüz Kolyede 1,19 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1,06 ct. Yuvarlak Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • AŞK-I HAZERFAN-İstanbul'un simgelerinden biri olan tarihi Galata Kulesinin aşkla titiz işçilikle tasarlandığı Aşk-ı Hazerfan Kolye 23,90 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Aşk-ı Hazerfan kolye de 0,71 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,32 ct. Prenses Kesim Yakut 0,69 ct. Baget kesim Yakut bulunmaktadır. Bu nadide kolye nesilden nesile geçecek mücevherlerden biri olacak.

    Lot No: 255

    Lot: 255

    AŞK-I HAZERFAN-İstanbul'un simgelerinden biri olan tarihi Galata Kulesinin aşkla titiz işçilikle tasarlandığı Aşk-ı Hazerfan Kolye 23,90 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Aşk-ı Hazerfan kolye de 0,71 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,32 ct. Prenses Kesim Yakut 0,69 ct. Baget kesim Yakut bulunmaktadır. Bu nadide kolye nesilden nesile geçecek mücevherlerden biri olacak.

    TLSatıldı
  • PAYEY-İ HÜNKAR-Boğazın anıtlarından biri olan Dolmabahçe Sarayının Mabeyn bölümündeki barok mimariden esinlenerek tasarlanan Paye-yi Hünkar kolye, 11,90 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Paye-yi Hünkar Kolyede, 1,78 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta, 0,82 ct. Damla Kesim Yakut bulunmaktadır. Bu nadide ustalıkla ve titizlikle yapılmış olan kolye nesilden nesile geçecek mücevherlerden biri olacaktır.

    Lot No: 256

    Lot: 256

    PAYEY-İ HÜNKAR-Boğazın anıtlarından biri olan Dolmabahçe Sarayının Mabeyn bölümündeki barok mimariden esinlenerek tasarlanan Paye-yi Hünkar kolye, 11,90 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Paye-yi Hünkar Kolyede, 1,78 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta, 0,82 ct. Damla Kesim Yakut bulunmaktadır. Bu nadide ustalıkla ve titizlikle yapılmış olan kolye nesilden nesile geçecek mücevherlerden biri olacaktır.

    TLSatıldı
  • DİLRUBA-Divan-ı Hümayün'ün birbirinden değerli hazineleri Diamond Of İstanbul koleksiyonunda eşsiz bir mücevhere dönüşüyor. Dilruba Küpeler 42,28 gram 18 ayar Beyaz Altındır ve 6,30 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 4,25 ct. Yuvarlak Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    Lot No: 257

    Lot: 257

    DİLRUBA-Divan-ı Hümayün'ün birbirinden değerli hazineleri Diamond Of İstanbul koleksiyonunda eşsiz bir mücevhere dönüşüyor. Dilruba Küpeler 42,28 gram 18 ayar Beyaz Altındır ve 6,30 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 4,25 ct. Yuvarlak Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • DİLRUBA-Divan-ı Hümayün'ün birbirinden değerli hazineleri Diamond Of İstanbul koleksiyonunda eşsiz bir mücevhere dönüşüyor.  Padişah sorgucundan esinlenerek tasarlanan Dilruba Kolye, 11,40 gram 18 ayar Beyaz Altındır ve 1,29 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta, 1,50 ct. Kapşon Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    Lot No: 258

    Lot: 258

    DİLRUBA-Divan-ı Hümayün'ün birbirinden değerli hazineleri Diamond Of İstanbul koleksiyonunda eşsiz bir mücevhere dönüşüyor. Padişah sorgucundan esinlenerek tasarlanan Dilruba Kolye, 11,40 gram 18 ayar Beyaz Altındır ve 1,29 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta, 1,50 ct. Kapşon Kesim Zümrüt bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • PAYEY-İ HÜNKAR-Boğazın anıtlarından biri olan Dolmabahçe Sarayının  barok mimariden esinlenerek tasarlanan Paye-yi Hünkar kolye11,94 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Paye-yi Hünkar Kolyede 1,13 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta  bulunmaktadır.

    Lot No: 259

    Lot: 259

    PAYEY-İ HÜNKAR-Boğazın anıtlarından biri olan Dolmabahçe Sarayının barok mimariden esinlenerek tasarlanan Paye-yi Hünkar kolye11,94 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Paye-yi Hünkar Kolyede 1,13 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • BERÜZ-Topkapı Sarayı'nın en göz alıcı bölümlerinden biri olan Divan-ı Hümayun Hazinelerinden esinlenerek tasarlanan Berüz Kolye  55,57 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Berüz kolyede 4,76 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 260

    Lot: 260

    BERÜZ-Topkapı Sarayı'nın en göz alıcı bölümlerinden biri olan Divan-ı Hümayun Hazinelerinden esinlenerek tasarlanan Berüz Kolye 55,57 gram 18 ayar Beyaz Altındır. Berüz kolyede 4,76 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • FÜLK-Ü SALTANAT-Osmanlı eserlerinin en nadide parçalarından ve sanat eserlerinden esinlenerek tasarlanan Fülk-ü Saltanat serisinde kolye koleksiyonun en ikonik parçalarından biridir. Kolye 35,07 gram 18 ayar Yeşil Altındır.  Kolye 2,82 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta içermektedir.

    Lot No: 261

    Lot: 261

    FÜLK-Ü SALTANAT-Osmanlı eserlerinin en nadide parçalarından ve sanat eserlerinden esinlenerek tasarlanan Fülk-ü Saltanat serisinde kolye koleksiyonun en ikonik parçalarından biridir. Kolye 35,07 gram 18 ayar Yeşil Altındır. Kolye 2,82 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta içermektedir.

    TLSatıldı
  • AHZEN-Topkapı Sarayının Divanhane, Kubbealtı bölümünün muhteşem mimarisindeki çizgileri ve desenlerin kullanıldığı Ahsen Kolye 24,29 gram 18 ayar Yeşil,Kırmızı Altındır. Ahzen Kolyede 2,38 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 4,87 ct. Drop Kesim Yakut bulunmaktadır.

    Lot No: 262

    Lot: 262

    AHZEN-Topkapı Sarayının Divanhane, Kubbealtı bölümünün muhteşem mimarisindeki çizgileri ve desenlerin kullanıldığı Ahsen Kolye 24,29 gram 18 ayar Yeşil,Kırmızı Altındır. Ahzen Kolyede 2,38 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 4,87 ct. Drop Kesim Yakut bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • TAB-I PEYAM-Topkapı Sarayı'nın en nadide köşklerinden biri olan Revan Köşkün'ün oymalarından esinlenerek tasarlanan Tab-ı Peyam Kolye muhteşem tasarımıyla göz kamaştırıyor. Tab-ı Peyam kolye 15,66 gram 18 ayar Beyaz Altındır ve 1,97 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,90 ct. Yuvarlak Kesim Yakut 0,19 ct. Kapşon Kesim Yakut bulunmaktadır.

    Lot No: 263

    Lot: 263

    TAB-I PEYAM-Topkapı Sarayı'nın en nadide köşklerinden biri olan Revan Köşkün'ün oymalarından esinlenerek tasarlanan Tab-ı Peyam Kolye muhteşem tasarımıyla göz kamaştırıyor. Tab-ı Peyam kolye 15,66 gram 18 ayar Beyaz Altındır ve 1,97 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,90 ct. Yuvarlak Kesim Yakut 0,19 ct. Kapşon Kesim Yakut bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • FÜLK-Ü SALTANAT-Osmanlı eserlerinin en nadide parçalarından ve sanat eserlerinden esinlenerek tasarlanan Fülk-ü Saltanat serisindeki kolye koleksiyonun en ikonik parçalarından biridir..30,46 gram 18 ayar Beyaz Altın olan Fülk-ü Saltanat Kolyede 8,79 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,80 ct. Yuvarlak Kesim Yakut bulunmaktadır.

    Lot No: 264

    Lot: 264

    FÜLK-Ü SALTANAT-Osmanlı eserlerinin en nadide parçalarından ve sanat eserlerinden esinlenerek tasarlanan Fülk-ü Saltanat serisindeki kolye koleksiyonun en ikonik parçalarından biridir..30,46 gram 18 ayar Beyaz Altın olan Fülk-ü Saltanat Kolyede 8,79 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,80 ct. Yuvarlak Kesim Yakut bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • ÂB-I HAYAT-Asil bir sanat gurur ile muhteşem göğsünü Marmaranın ve boğazın mavi ve ipek
sularına dayayan Molla Çelebi caminin muhteşem sebilinden esinlenerek tasarlanan Ab-ı Hayat Kolye; Mimar Sinan'ın eşiz eserinde kullandığı desenlerle  tekrar hayat buldu. Ab-ı Hayat Kolye 34,19 gramdır ve 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede 1,99 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 265

    Lot: 265

    ÂB-I HAYAT-Asil bir sanat gurur ile muhteşem göğsünü Marmaranın ve boğazın mavi ve ipek sularına dayayan Molla Çelebi caminin muhteşem sebilinden esinlenerek tasarlanan Ab-ı Hayat Kolye; Mimar Sinan'ın eşiz eserinde kullandığı desenlerle tekrar hayat buldu. Ab-ı Hayat Kolye 34,19 gramdır ve 18 ayar Beyaz Altındır. Kolyede 1,99 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • ŞEB-İ ŞEHR-Dünya'nın en tarihi en göz alıcı şehirlerinden biri olan İstanbul'un tarihi sokak lambaları göz kamaştıran ışıltısıyla eşsiz bir mücevhere dönüştü. Şebi Şehr küpe; 11,52 gram 18 ayar Beyaz ,Kırmızı Altındır. Küpede 0,52 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1,76 ct. Damla Kesim Garnet taş bulunmaktadır.

    Lot No: 266

    Lot: 266

    ŞEB-İ ŞEHR-Dünya'nın en tarihi en göz alıcı şehirlerinden biri olan İstanbul'un tarihi sokak lambaları göz kamaştıran ışıltısıyla eşsiz bir mücevhere dönüştü. Şebi Şehr küpe; 11,52 gram 18 ayar Beyaz ,Kırmızı Altındır. Küpede 0,52 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1,76 ct. Damla Kesim Garnet taş bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • HÜNKAR-I ABERAT-İstanbul'un en öenmli simgelerinden biri olan Kız kulesi… Kız kulesi aşk demek, kız kulesi efasane demek… Efsanelere konu olan Kız Kulesi Diamond Of İstanbul'un en nadide parçalarından biridir. Hünkar'ı Aberat kolye, 11,75 gramdır. 18 ayar Yeşil,Beyaz Altının birlikte kullanıldığı kolye  0,45 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,14 ct. Baget Kesim Pırlanta 0,09 ct. Prenses Kesim Pırlanta içermektedir.

    Lot No: 267

    Lot: 267

    HÜNKAR-I ABERAT-İstanbul'un en öenmli simgelerinden biri olan Kız kulesi… Kız kulesi aşk demek, kız kulesi efasane demek… Efsanelere konu olan Kız Kulesi Diamond Of İstanbul'un en nadide parçalarından biridir. Hünkar'ı Aberat kolye, 11,75 gramdır. 18 ayar Yeşil,Beyaz Altının birlikte kullanıldığı kolye 0,45 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,14 ct. Baget Kesim Pırlanta 0,09 ct. Prenses Kesim Pırlanta içermektedir.

    TLSatıldı
  • AHZEN-Topkapı Sarayının Divanhane, Kubbealtı bölümünün muhteşem mimarisindeki çizgileri ve desenlerin kullanıldığı Ahsen Kolye, 16,30 gram 18 ayar Yeşil Altındır. Ahzen kolye 1,45 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,35 ct. Yuvarlak Kesim Garnet taş bulunmaktadır.

    Lot No: 268

    Lot: 268

    AHZEN-Topkapı Sarayının Divanhane, Kubbealtı bölümünün muhteşem mimarisindeki çizgileri ve desenlerin kullanıldığı Ahsen Kolye, 16,30 gram 18 ayar Yeşil Altındır. Ahzen kolye 1,45 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,35 ct. Yuvarlak Kesim Garnet taş bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • ADIM-ÜL NAZİR-Dünya tarihinin en ünlü ve görkemli yapıtlarından biri olan Ayasofya'nın muhteşem avizeleri  eşsiz bir mücevhere dönüştü…  Bir başyapıt olan Ayasofya'nın tarihe tanıklık eden avizeleri, maharetli mücevher ustalarının   ellerinde  kez daha ölümsüzleşti...  Adım-ül nazir küpe, 18,23 gram  ağırlığında, 18 ayar Beyaz Altındır.  2,80 ct. yuvarlak kesim pırlanta içeren küpeler,  aynı zamanda  12,81 ct. Drop Kesim Safir taşa sahiptir.

    Lot No: 269

    Lot: 269

    ADIM-ÜL NAZİR-Dünya tarihinin en ünlü ve görkemli yapıtlarından biri olan Ayasofya'nın muhteşem avizeleri eşsiz bir mücevhere dönüştü… Bir başyapıt olan Ayasofya'nın tarihe tanıklık eden avizeleri, maharetli mücevher ustalarının ellerinde kez daha ölümsüzleşti... Adım-ül nazir küpe, 18,23 gram ağırlığında, 18 ayar Beyaz Altındır. 2,80 ct. yuvarlak kesim pırlanta içeren küpeler, aynı zamanda 12,81 ct. Drop Kesim Safir taşa sahiptir.

    TLSatıldı
  •  TUTKU-Usta  eller, aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu.  Tutku Yüzük 31,09 gram  8 ayar Kırmızı Altındır.
Yüzükte  0,51 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 270

    Lot: 270

    TUTKU-Usta eller, aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu. Tutku Yüzük 31,09 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Yüzükte 0,51 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • ZAMAN-Kusursuzluğa  şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde…
Zaman kol düğmeleri 10,68 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Kol düğmelerinde  0,70 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 271

    Lot: 271

    ZAMAN-Kusursuzluğa şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde… Zaman kol düğmeleri 10,68 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Kol düğmelerinde 0,70 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • HASRET-Usta eller aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu. Aşktı güzelliğin özü ve bu güzellik usta ellerde hayatla tanıştı… Hasret  kolye  8,60 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Kolye  0,30 ct. Yuvarlak Kesim Elmas bulunmaktadır.

    Lot No: 272

    Lot: 272

    HASRET-Usta eller aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu. Aşktı güzelliğin özü ve bu güzellik usta ellerde hayatla tanıştı… Hasret kolye 8,60 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Kolye 0,30 ct. Yuvarlak Kesim Elmas bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • ZAMAN-Kusursuzluğa  şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde…
Zaman Beştaş Yüzük 13,60 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Yüzük  1,02 ct. Yuvarlak Kesim Elmas  bulunmaktadır.

    Lot No: 273

    Lot: 273

    ZAMAN-Kusursuzluğa şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde… Zaman Beştaş Yüzük 13,60 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Yüzük 1,02 ct. Yuvarlak Kesim Elmas bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • TUTKU-Usta  eller, aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu.  Tutku Kolye  7,75 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Kolye  1,08 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 274

    Lot: 274

    TUTKU-Usta eller, aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu. Tutku Kolye 7,75 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Kolye 1,08 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • TUTKU-Usta  eller, aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu.  Tutku Broş  18,84 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Broşta  0,84 ct. Yuvarlak Kesim Elmas bulunmaktadır.

    Lot No: 275

    Lot: 275

    TUTKU-Usta eller, aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu. Tutku Broş 18,84 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Broşta 0,84 ct. Yuvarlak Kesim Elmas bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • TUTKU-Usta  eller, aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu.  Tutku Bileklik 5,64 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Bileklikte 5,64 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Bileklikte   0,25 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 276

    Lot: 276

    TUTKU-Usta eller, aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu. Tutku Bileklik 5,64 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Bileklikte 5,64 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Bileklikte 0,25 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • ZAMAN-Kusursuzluğa  şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde…
Zaman  Bileklik  5,38 gram 8 ayar Kırmızı Altındır.  Zaman bileklikte  0,25 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 277

    Lot: 277

    ZAMAN-Kusursuzluğa şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde… Zaman Bileklik 5,38 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Zaman bileklikte 0,25 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • ZAMAN-Kusursuzluğa  şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde…
Akik taşlı Zaman  tespih  9,10 gram 8 ayar Kırmızı Altındır.  Tespihte  1,72 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 278

    Lot: 278

    ZAMAN-Kusursuzluğa şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde… Akik taşlı Zaman tespih 9,10 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Tespihte 1,72 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • ZAMAN-Kusursuzluğa  şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde…
Mercan  Zaman  tespih 9,65 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Tespihte  1,68 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 279

    Lot: 279

    ZAMAN-Kusursuzluğa şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde… Mercan Zaman tespih 9,65 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Tespihte 1,68 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • ZAMAN-Kusursuzluğa  şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde…
Akik taşlı tespih 9,4 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Tespihte 1,82 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 280

    Lot: 280

    ZAMAN-Kusursuzluğa şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde… Akik taşlı tespih 9,4 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Tespihte 1,82 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • TUTKU-Usta  eller, aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu.  Tutku Yüzük 15,87 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Yüzükte  0,08 ct. Yuvarlak Kesim Elmas bulunmaktadır.

    Lot No: 281

    Lot: 281

    TUTKU-Usta eller, aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu. Tutku Yüzük 15,87 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Yüzükte 0,08 ct. Yuvarlak Kesim Elmas bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • TUTKU-Usta  eller, aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu.  Tutku Yüzük 18,02 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Yüzükte  0,73 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 282

    Lot: 282

    TUTKU-Usta eller, aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu. Tutku Yüzük 18,02 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Yüzükte 0,73 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • HASRET-Usta eller aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu. Aşktı güzelliğin özü ve bu güzellik usta ellerde hayatla tanıştı… Hasret  kolye 3,28 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Kolyede  0,25 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 283

    Lot: 283

    HASRET-Usta eller aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu. Aşktı güzelliğin özü ve bu güzellik usta ellerde hayatla tanıştı… Hasret kolye 3,28 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Kolyede 0,25 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • TUTKU-Kusursuzluğa  şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde…
 Zaman Kolye 16,25 gram 8 ayar Kırmızı Altındır.   Kolyede 0,96 ct. Yuvarlak Kesim Elmas bulunmaktadır.

    Lot No: 284

    Lot: 284

    TUTKU-Kusursuzluğa şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde… Zaman Kolye 16,25 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Kolyede 0,96 ct. Yuvarlak Kesim Elmas bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • TUTKU-Usta  eller, aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu.  Tutku kol düğmeleri 11,79 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Kol düğmelerinde  0,54 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 285

    Lot: 285

    TUTKU-Usta eller, aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu. Tutku kol düğmeleri 11,79 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Kol düğmelerinde 0,54 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • TUTKU-Usta eller aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu. Aşktı güzelliğin özü ve bu güzellik usta ellerde hayatla tanıştı… Hasret  kolye 18,98 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Kolye 1,90 ct. Yuvarlak Kesim Elmas bulunmaktadır.

    Lot No: 286

    Lot: 286

    TUTKU-Usta eller aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu. Aşktı güzelliğin özü ve bu güzellik usta ellerde hayatla tanıştı… Hasret kolye 18,98 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Kolye 1,90 ct. Yuvarlak Kesim Elmas bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • TUTKU-Usta  eller, aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu.  Tutku bilezik 5,50 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Bilezikte   0,31 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 287

    Lot: 287

    TUTKU-Usta eller, aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu. Tutku bilezik 5,50 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Bilezikte 0,31 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • HASRET-Usta eller aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu. Aşktı güzelliğin özü ve bu güzellik usta ellerde hayatla tanıştı… Hasret  yüzük  15,29 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Yüzükte  0,36 ct. Yuvarlak Kesim Elmas bulunmaktadır.

    Lot No: 288

    Lot: 288

    HASRET-Usta eller aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu. Aşktı güzelliğin özü ve bu güzellik usta ellerde hayatla tanıştı… Hasret yüzük 15,29 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Yüzükte 0,36 ct. Yuvarlak Kesim Elmas bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • ZAMAN-Kusursuzluğa  şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde…
Kuvarz  taşlı tespih 9,80 gram 8 ayar Kırmızı Altındır.  Tespihte  1,52 ct. Yuvarlak Kesim Pırlantabulunmaktadır.

    Lot No: 289

    Lot: 289

    ZAMAN-Kusursuzluğa şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde… Kuvarz taşlı tespih 9,80 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Tespihte 1,52 ct. Yuvarlak Kesim Pırlantabulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • ZAMAN-Kusursuzluğa  şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde…
Turkuaz  taşlı tespih 9,94 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Tespihte  1,53 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 290

    Lot: 290

    ZAMAN-Kusursuzluğa şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde… Turkuaz taşlı tespih 9,94 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Tespihte 1,53 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • ZAMAN-Kusursuzluğa  şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde… Zaman kolye 5,36 gram 8 ayar Kırmızı Altındır.  Kolyede  0,39 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 291

    Lot: 291

    ZAMAN-Kusursuzluğa şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde… Zaman kolye 5,36 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Kolyede 0,39 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • HASRET-Usta eller aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu. Aşktı güzelliğin özü ve bu güzellik usta ellerde hayatla tanıştı… Hasret Bilezik 5,33 gram 8 ayar Kırmızı Altındır.  Bilezikte  0,21 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 292

    Lot: 292

    HASRET-Usta eller aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu. Aşktı güzelliğin özü ve bu güzellik usta ellerde hayatla tanıştı… Hasret Bilezik 5,33 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Bilezikte 0,21 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • ZAMAN-Kusursuzluğa  şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde…Zaman Kolye 6,1 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Kolyede  0,30 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 293

    Lot: 293

    ZAMAN-Kusursuzluğa şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde…Zaman Kolye 6,1 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Kolyede 0,30 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • ZAMAN-Kusursuzluğa  şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde… Zaman yüzük 17,38 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Yüzükte   0,72 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 294

    Lot: 294

    ZAMAN-Kusursuzluğa şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde… Zaman yüzük 17,38 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Yüzükte 0,72 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • ZAMAN-Kusursuzluğa  şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde…  Zaman yüzük 17,62 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Yüzük  3,42 ct. Yuvarlak Kesim Elmastır.

    Lot No: 295

    Lot: 295

    ZAMAN-Kusursuzluğa şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde… Zaman yüzük 17,62 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Yüzük 3,42 ct. Yuvarlak Kesim Elmastır.

    TLSatıldı
  • TUTKU-Usta  eller, aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu.  Tutku Kolye  3,46 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Kolyede  0,25 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta  bulunmaktadır.

    Lot No: 296

    Lot: 296

    TUTKU-Usta eller, aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu. Tutku Kolye 3,46 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Kolyede 0,25 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • ZAMAN-Kusursuzluğa  şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde… Zaman kolye 3,37 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Kolyede 0,26 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 297

    Lot: 297

    ZAMAN-Kusursuzluğa şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde… Zaman kolye 3,37 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Kolyede 0,26 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • ZAMAN-Kusursuzluğa  şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde… Zaman broş 19,73 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Broşta  1,07 ct. Yuvarlak Kesim Elmas bulunmaktadır.

    Lot No: 298

    Lot: 298

    ZAMAN-Kusursuzluğa şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde… Zaman broş 19,73 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Broşta 1,07 ct. Yuvarlak Kesim Elmas bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • ZAMAN-Kusursuzluğa  şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde… Zaman tespih 12,22 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Tespite 1,62 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 299

    Lot: 299

    ZAMAN-Kusursuzluğa şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde… Zaman tespih 12,22 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Tespite 1,62 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • HASRET-Usta eller aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu. Aşktı güzelliğin özü ve bu güzellik usta ellerde hayatla tanıştı…  Hasret Kolye 5,90 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Kolyede  0,36 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 300

    Lot: 300

    HASRET-Usta eller aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu. Aşktı güzelliğin özü ve bu güzellik usta ellerde hayatla tanıştı… Hasret Kolye 5,90 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Kolyede 0,36 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • ZAMAN-Kusursuzluğa  şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde… Zaman küpe 17,80 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Küpelerde  1,89 ct. Yuvarlak Kesim Elmas
bulunmaktadır.

    Lot No: 301

    Lot: 301

    ZAMAN-Kusursuzluğa şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde… Zaman küpe 17,80 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Küpelerde 1,89 ct. Yuvarlak Kesim Elmas bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • TUTKU-Usta  eller, aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu.  Tutku Elmas Yüzük 15,83 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Yüzükte  1,05 ct. Yuvarlak Kesim Elmas bulunmaktadır.

    Lot No: 302

    Lot: 302

    TUTKU-Usta eller, aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu. Tutku Elmas Yüzük 15,83 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Yüzükte 1,05 ct. Yuvarlak Kesim Elmas bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • ZAMAN-Kusursuzluğa  şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde… Zaman Yüzük 10,84 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Yüzükte  0,62 ct. Yuvarlak Kesim Elmas bulunmaktadır.

    Lot No: 303

    Lot: 303

    ZAMAN-Kusursuzluğa şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde… Zaman Yüzük 10,84 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Yüzükte 0,62 ct. Yuvarlak Kesim Elmas bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • TUTKU-Usta  eller, aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu.  Tutku Yüzük 12,86 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Yüzükte  0,09 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 304

    Lot: 304

    TUTKU-Usta eller, aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu. Tutku Yüzük 12,86 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Yüzükte 0,09 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • TUTKU-Usta  eller, aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu.  Tutku küpeler 7,30 gram 18 ayar Kırmızı Altındır. Küpelerde  0,39 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta, 2 Adet Doğal İnci bulunmaktadır.

    Lot No: 305

    Lot: 305

    TUTKU-Usta eller, aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu. Tutku küpeler 7,30 gram 18 ayar Kırmızı Altındır. Küpelerde 0,39 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta, 2 Adet Doğal İnci bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • TUTKU-Usta  eller, aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu. Tutku yüzük 15,10 gram 18 ayar Kırmızı Altındır. Yüzükte  0,33 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1 Adet Doğal İnci bulunmaktadır.

    Lot No: 306

    Lot: 306

    TUTKU-Usta eller, aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu. Tutku yüzük 15,10 gram 18 ayar Kırmızı Altındır. Yüzükte 0,33 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1 Adet Doğal İnci bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • TUTKU-Usta  eller, aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu.  Tutku Kolye  8,24 gram 18 ayar Kırmızı Altındır. Kolyede  0,27 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1 Adet Doğal İnci bulunmaktadır.

    Lot No: 307

    Lot: 307

    TUTKU-Usta eller, aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu. Tutku Kolye 8,24 gram 18 ayar Kırmızı Altındır. Kolyede 0,27 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1 Adet Doğal İnci bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • ZAMAN-Kusursuzluğa  şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde… Zaman kolye 25,75 gram 18 ayar Kırmızı Altındır. Kolyede  1,18 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 308

    Lot: 308

    ZAMAN-Kusursuzluğa şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde… Zaman kolye 25,75 gram 18 ayar Kırmızı Altındır. Kolyede 1,18 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • ZAMAN-Kusursuzluğa  şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde… Zaman kolye 25,13 gram 18 ayar Kırmızı Altındır. Kolyede  1,25 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 309

    Lot: 309

    ZAMAN-Kusursuzluğa şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde… Zaman kolye 25,13 gram 18 ayar Kırmızı Altındır. Kolyede 1,25 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • TUTKU-Usta  eller, aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu.  Tutku Yüzük 8,34 gram 18 ayar Kırmızı Altındır. Yüzükte 0,04 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 310

    Lot: 310

    TUTKU-Usta eller, aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu. Tutku Yüzük 8,34 gram 18 ayar Kırmızı Altındır. Yüzükte 0,04 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • ZAMAN-Kusursuzluğa  şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde… Zaman Yüzük 3,84 gram 18 ayar Kırmızı Altındır. Yüzükte  0,42 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 311

    Lot: 311

    ZAMAN-Kusursuzluğa şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde… Zaman Yüzük 3,84 gram 18 ayar Kırmızı Altındır. Yüzükte 0,42 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • ZAMAN-Kusursuzluğa  şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde… Zaman Küpe 2,61 gram 18 ayar Kırmızı Altındır. Küpelerde  0,02 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 312

    Lot: 312

    ZAMAN-Kusursuzluğa şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde… Zaman Küpe 2,61 gram 18 ayar Kırmızı Altındır. Küpelerde 0,02 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • ZAMAN-Kusursuzluğa  şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde… Zaman Şahmeran 3,07 gram 18 ayar Kırmızı Altındır. Şahmeranda  0,25 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 313

    Lot: 313

    ZAMAN-Kusursuzluğa şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde… Zaman Şahmeran 3,07 gram 18 ayar Kırmızı Altındır. Şahmeranda 0,25 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • TUTKU-Usta  eller, aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu.  Tutku Yüzük 11,92 gram 18 ayar Kırmızı Altındır. Yüzükte  0,49 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1 Adet Doğal İnci bulunmaktadır.

    Lot No: 314

    Lot: 314

    TUTKU-Usta eller, aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu. Tutku Yüzük 11,92 gram 18 ayar Kırmızı Altındır. Yüzükte 0,49 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1 Adet Doğal İnci bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • TUTKU-Usta  eller, aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu.  Tutku Yüzük 11,39 gram 18 ayar Kırmızı Altındır. Yüzükte  0,36 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1 Adet Doğal İnci bulunmaktadır.

    Lot No: 315

    Lot: 315

    TUTKU-Usta eller, aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu. Tutku Yüzük 11,39 gram 18 ayar Kırmızı Altındır. Yüzükte 0,36 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1 Adet Doğal İnci bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • ZAMAN-Kusursuzluğa  şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde… Zaman Yüzükler  5,75 gram 18 ayar Kırmızı Altındır. Yüzüklerde  0,02 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 316

    Lot: 316

    ZAMAN-Kusursuzluğa şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde… Zaman Yüzükler 5,75 gram 18 ayar Kırmızı Altındır. Yüzüklerde 0,02 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • ZAMAN-Kusursuzluğa  şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde… Zaman Pırlantalı Yüzük  1,75 gram 18 ayar Kırmızı Altındır. Yüzükte  0,05 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 317

    Lot: 317

    ZAMAN-Kusursuzluğa şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde… Zaman Pırlantalı Yüzük 1,75 gram 18 ayar Kırmızı Altındır. Yüzükte 0,05 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • TUTKU-Usta  eller, aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu.  Tutku Yüzük 12,57 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Yüzükte  0,09 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 318

    Lot: 318

    TUTKU-Usta eller, aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu. Tutku Yüzük 12,57 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Yüzükte 0,09 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • ZAMAN-Kusursuzluğa  şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde… Zaman Yüzük 3,15 gram 14 ayar Kırmızı Altındır. Yüzükte  0,09 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 319

    Lot: 319

    ZAMAN-Kusursuzluğa şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde… Zaman Yüzük 3,15 gram 14 ayar Kırmızı Altındır. Yüzükte 0,09 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • ZAMAN-Kusursuzluğa  şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde… Zaman Bileklik 2,62 gram 14 ayar Kırmızı Altındır. Bileklite  0,19 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta
bulunmaktadır.

    Lot No: 320

    Lot: 320

    ZAMAN-Kusursuzluğa şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde… Zaman Bileklik 2,62 gram 14 ayar Kırmızı Altındır. Bileklite 0,19 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • ZAMAN-Kusursuzluğa  şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde… Zaman Yüzük 3,39 gram 14 ayar Kırmızı Altındır. Yüzükte  0,12 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 321

    Lot: 321

    ZAMAN-Kusursuzluğa şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde… Zaman Yüzük 3,39 gram 14 ayar Kırmızı Altındır. Yüzükte 0,12 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • ZAMAN-Kusursuzluğa  şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde… Zaman bileklik 3,2 gram 14 ayar Kırmızı Altındır. Bileklikte  0,24 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 322

    Lot: 322

    ZAMAN-Kusursuzluğa şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde… Zaman bileklik 3,2 gram 14 ayar Kırmızı Altındır. Bileklikte 0,24 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • ZAMAN-Kusursuzluğa  şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde…Zaman Bileklik 6,95 gram 14 ayar Kırmızı Altındır. Bileklikte  0,13 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 323

    Lot: 323

    ZAMAN-Kusursuzluğa şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde…Zaman Bileklik 6,95 gram 14 ayar Kırmızı Altındır. Bileklikte 0,13 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • ZAMAN-Kusursuzluğa  şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde…Zaman bileklik 4,20 gram 14 ayar Kırmızı Altındır. Bileklikte  0,35 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 324

    Lot: 324

    ZAMAN-Kusursuzluğa şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde…Zaman bileklik 4,20 gram 14 ayar Kırmızı Altındır. Bileklikte 0,35 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • ZAMAN-Kusursuzluğa  şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde… Zaman bileklik 2,14 gram 18 ayar Kırmızı Altındır. Bileklikte  0,02 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 325

    Lot: 325

    ZAMAN-Kusursuzluğa şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde… Zaman bileklik 2,14 gram 18 ayar Kırmızı Altındır. Bileklikte 0,02 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • TUTKU-Usta  eller, aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu.   Tutku  Kolye 7,09 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Kolyede  0,02 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,13 ct. Yuvarlak Kesim Elmas bulunmaktadır.

    Lot No: 326

    Lot: 326

    TUTKU-Usta eller, aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu. Tutku Kolye 7,09 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Kolyede 0,02 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 0,13 ct. Yuvarlak Kesim Elmas bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • TUTKU-Usta  eller, aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu.  Tutku Kolye 4,34 gram 18 ayar Kırmızı Altındır. Kolyede  0,22 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1 Adet Doğal İnci bulunmaktadır.

    Lot No: 327

    Lot: 327

    TUTKU-Usta eller, aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu. Tutku Kolye 4,34 gram 18 ayar Kırmızı Altındır. Kolyede 0,22 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1 Adet Doğal İnci bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • TUTKU-Usta  eller, aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu.  Tutku Kolye 6,07 gram 18 ayar Kırmızı Altındır. Kolyede  0,20 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1 Adet Doğal İnci bulunmaktadır.

    Lot No: 328

    Lot: 328

    TUTKU-Usta eller, aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu. Tutku Kolye 6,07 gram 18 ayar Kırmızı Altındır. Kolyede 0,20 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta 1 Adet Doğal İnci bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • HASRET-Usta eller aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu. Aşktı güzelliğin özü ve bu güzellik usta ellerde hayatla tanıştı…  Hasret kolye 1,64 gram 18 ayar Kırmızı Altındır. Kolyede  0,08 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 329

    Lot: 329

    HASRET-Usta eller aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu. Aşktı güzelliğin özü ve bu güzellik usta ellerde hayatla tanıştı… Hasret kolye 1,64 gram 18 ayar Kırmızı Altındır. Kolyede 0,08 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • ZAMAN-Kusursuzluğa  şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde…Zaman Kolye 3,34 gram 14 ayar Kırmızı Altındır. Kolyede  0,20 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 330

    Lot: 330

    ZAMAN-Kusursuzluğa şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde…Zaman Kolye 3,34 gram 14 ayar Kırmızı Altındır. Kolyede 0,20 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • TUTKU-Usta  eller, aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu.   Tutku kolye 7,65 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Kolyede  1,06 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 331

    Lot: 331

    TUTKU-Usta eller, aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu. Tutku kolye 7,65 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Kolyede 1,06 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • TUTKU-Usta  eller, aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu.  Tutku Bilezik 4,76 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Bilezikte  0,11 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 332

    Lot: 332

    TUTKU-Usta eller, aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu. Tutku Bilezik 4,76 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Bilezikte 0,11 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • TUTKU-Usta  eller, aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu.  Tutku küpeler 6,28 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Küpelerde  0,60 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta  bulunmaktadır.

    Lot No: 333

    Lot: 333

    TUTKU-Usta eller, aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu. Tutku küpeler 6,28 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Küpelerde 0,60 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • TUTKU-Usta  eller, aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu.  Tutku Küpeler 13,30 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Küpelerde  1,91 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 334

    Lot: 334

    TUTKU-Usta eller, aşkla işledi her bir parçayı ve eşsizlik yeniden hayat buldu. Tutku Küpeler 13,30 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Küpelerde 1,91 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • ZAMAN-Kusursuzluğa  şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde… Zaman kolye 3,30 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Kolyede  0,28 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    Lot No: 335

    Lot: 335

    ZAMAN-Kusursuzluğa şekil veren mücevher ustaları zamanın zarafetini nakış gibi işledi zaman serisinde… Zaman kolye 3,30 gram 8 ayar Kırmızı Altındır. Kolyede 0,28 ct. Yuvarlak Kesim Pırlanta bulunmaktadır.

    TLSatıldı